Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Спаниш, франсиш та аккорд

"Краще моря можуть бути лише гори... В цьому турі є і те і інше) "

Відгук туриста Аккорд тур svetasha (Дніпро) на тур
Поїздка: 08 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 10 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Доброго дня! Якщо ви читаєте ций відгук, то впевнена ви як і я просто обожнюєте подорожувати)) Я не перший раз їджу з аккордом до Европи.. Були вже й мої улюблені італія та нідерланди, німетчина, чехія, австрія, польша і ось додались нові фаворитки - франція та ІСПАНІЯ... Якщо ви хоч трошки захоплюєтесь архітектурою та дивовижною природою, то цей тур просто не зможе залишити вас байдужим..

Таких краєвидів, чудових доріг, мальвничіх гір та лагідного сонечка не має мабуть ніде.. Чесно, люди, я в захваті!!)

Я чудово розумію, що автобусні тури це бюджетний варіант для подорожуючих, де ціна і якість подорожі мабуть найкраще поєднуються.. Якщо не згодні, подивіться ціни на авіаперевезення.. Та головне мабуть навіть не ціна.. Хоча це в такі скрутні часи впевнена стає одним з факторів вибору автобусних турів...

Для мене автобусний тур це можливість побачити та відчути атмосферу країни і її людей.. Ну просто не можливо побачити з неба таких серпантинів гір, блакитного моря, білих будиночків в черепичними дахами та нескінченних зелених виноградників, якщо ми вже говоримо про Іспанію.. Літак то інше... Не менш хвилююче, але інше... Ну зараз не про них.

Спробую в двох словах про нашу подорож. Не в перший раз переконуюсь, що дуже велику роль в таких подорожах відіграє позитивний настрій та бажання спілкуватись з людьми, для яких такі тури це можливість побачити щось нове та гарне. Я вже не говорю про те, що в вас обов'язково з'являються нові друзі чи знайомі з інщих міст України.

Це перевірено і не раз)) Бо у незнайомих країнах хочеш чи не хочешь, а обов'язково немагаєшься кучкуватися своєю маленькою українською групою... Бо ми такий народ.. Нам важко без спілкування.. Та й як же взнать де найдешевші сувеніри, найсмачніша іжа та напої))

Наша группа не виключення. Усі були дуже привітні та молоді не тільки тілом, а й душею. Я сподіваюсь ви погодитесь, що Валентина Петрівна була окраса та душа нашої групи?) Дівчата Кривий Ріг вам просто чмоки))

А ще, давайте вже на чистоту, не дуже ми пунктуальний та організований народ.. Бо нами не треба командувать! Ми ж вільні украЇнські люди)) Саме тому дуже велика частка успіху туру, на мою думку, залежить від організаційних та дипломатичних якостей керівника.

В нас був найгарніший керівник-Інна Зінчук. Людина в якої, як на мою думку, ці якості поєдналися як найкраще. Бо ви ж розумієте, що це дорога, люди всі різні, різні політичні погдяди та характери.. Їй вдалося не тільки сгладити усі гострі кути у нашому спілкуванні, а й сплотити наш чудовий колектив.

Ця людина щиро турбувалася про людей які трошки відбивалися від групи на екскурсіях, та коли люди не встигали через затримку на кордоні на свій одеський поїзд.

Люди, моя вам порада: не беріть білети на поїзд додому впритик, бо може вийти така прикра ситуація як в нас.. Не вистачило трохи менше 5 хвилин..

Ви ж розумієте, що це дорога, кордон і буває усяке... Краще погуляйте той другий час по Львову, ніж усю дорогу нервуватися та засмучитися у разі запізднення. І ні які водії, (хоч в нас вони були найкращі), як ми їх називали "шумахери" - Степан та Роман, не зможуть виправити ситуацію.

Але погоняли по серпантину Карпат ми на славу!

Можливо саме через те, що люди не встигли на поїзд я бачила вище дуже поганий відгук про наш тур. Це навіть не дуже поганий, а як на мене брехливий відгук. Якщо чесно, мені дуже не приємно, що серед нас була така людина... Але я надіюся, що це просто під впливом емоцій..

Якщо вже вам, поважній турист з міста Одесса, не подобався отель чи сніданок, то треба було не "тишком-нишком" мовчати, а тепер, вибачте, обсирати тур, треба було підійти та звернутися до керівника чи руководства готелю. Я впевнена, що ваші вимоги якщо вони були б обгрунтовані задовільнили.

Але як на мене це повна брехня.. Сніданки в нас були хороші звичайні шведські столи Не знаю, чого ви чекали? Що вас борщами годувати будуть? Це вже, батенько, за власний рахунок.

Отелі в нас теж були на рівні і чисті.. Якщо хтось розуміється на їх класифікації, то наприклад отель в Іспанії 4-ри зірки, це не зірки отелів у славному місті Одесса.

І взагалі.. Якщо ви такий вимогливий турист і бюджетний відпочинок автобусного тура вас не влаштовує, а на літак грошей не вистачило, то відпочивайте дома, на вітчизняних пляжах Одесси.

Впевнена там ви відчуєте усі переваги і отримаєте масу приємних вражень і від пляжів і від туалетів!!

Якщо у когось є сумніви на рахунок готелів просіть мій емейл в компані і я вишлю фотки. Майже всі номери в готелях я фоткала.

А взагалі про подорож.. Не слухайте ні мене, ні кого.. Просто їдьте та відпочивайте!! Головне не забувайте фотоапарати та гарний позитивний настрій!! А яскравих фарб вашому відпочинку додадуть сонечко, люди та природа іспаніі, італії та франції!))

Пізніше виложу фото, бо пока мобільний інтернет в нашій країні залишає бажать найкращого))

P. s Екскурсія на гору Монсерат, мцсто Ментон та Монако повинні бути в вашому турі обов'язково. Таку красу треба бачити на власні очі.


Шановний туристе з Одеси, одразу видно, що це ваш перший автобусний тур і це багато що пояснює.

Вібачте, що вставила свої п'ть копійок, та відповіла на ваш відгук, та я маю право висловити свою думку. Я такий же учасник цієї подорожї як і ви. Не зважаючи на те, що для мене такий тур вже не перший, але мені також було непросто перенести такі великі відстані у переїздах. Спали ми однаково мало, але то наші проблеми, бо автобус відстоювався ночами по 9 годин і час на сон ми мали. То вже наші проблеми, що за цей час ми знаходили більш цікаві справи замість того, щоб спати. До того ж я чудово висипалася під час

переїздів, та й ви здається непогано похрапували позаду...

З приводу номера, то якщо вам так непощастило і він був таким бруднючим, то ви не маленька людина і маєте язика. Я думаю не було великою проблемою сказати про це одразу на ресепшені або вашему керівнику. Я думаю ані отель ані фирма не зацікавлена в отриманні поганих відгуків від туристів.

Завтраки з бутербродами.. Ну то таке.. Зрозуміло, що за тур у 500 евро розраховувати на триразове харчування було б просто нерозумно. Сумніваюся, що на сухому пайку витримає будь-який шлунок. Просто необхідно було їсти рідке та гаряче хоча б раз у два дні.

До речі якщо вас вже так цікавить моя вага то скажу вам, що вона за стандартними параметрами мого росту в нормі. Я навіть маю три кило резерву. Я з цього приводу так не парюсь і саме тому чудово наминала зранку круасані з кавою та бутерброди))

Якщо вам здалося, як ви кажете, що я заангажована людина, то я на це можу тільки відповісти, що у вас занадто багата фантазія. Якщо б це було так, то я б як мінімум, побувала на всіх екскурсіях в турі, бо все одно ж "нахаляву". Я не проти, якщо аккорд мені зробить якусь знижку на новий тур чи ще щось таке в подяку за відгук, але мені достатньо їх 3-х відсотків знижки, що я маю для людей, які їздять з ними не вперше.

Стосовно водіїв та тих 7 швилин, які вони витратили на каву і через які ми нібито не встигли на потяг хочу сказати так: якщо ви людина, яка якось пов'язана з перевезеннями і маєте досвід в цій сфері, то повинні розуміти, що нічний довгогодинний переїзд по горах потребує великої уваги та зосередженості. І якщо водії, які спали рівно стільки ж мало, як і ми, а може навіть і менше, важали за потрібне випити кави, то я не вважаю це злочином. Вони відповідають за нашу безпеку і щасливе закінчення нашої подорожі.

Доречі увесь автобус щіро переживав за вас і сподівався, що ви встигнете на той поїзд, але якщо вже ми шукаєм причину через яку ми запізднилися, то давайте брати до уваги всі фактори. Наприклад, ті 15 хвилин, що ми чекали двох туристів з одеси у Лидо ди Езоло. Доречи, здається то були ви)) Саме тоді другий автобус і вирвався уперед, бо був більш організований. Якщо говорити вже про організцацію, то починати потрібно в першу чергу з себе.

Можливо вам просто не підходить груповий автобусний тур з обмеженим часом... Наступного разу подивіться тур з індивідуальною программою. Нам же розповідали про такі.

А з приводу Одесси, то воно одне з моїх найулюбленіших міст в нашій країні. І раз на рік я його відвідую регулярно. Погуляти гарно можно у багатьох містах, головне щоб настрій був хороший та компанія.


Номінації відгука "Спаниш, франсиш та аккорд"

33
Реклама
Відгуки про інші тури