Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівне Закарпаття

"Вже пройшло більше тижня, як ми повернулися з нашої мандрівки західною Україною, а позитивні емоції ще йдосі переповнюють. Вже пройшло більше тижня, як ми повернулися з нашої мандрівки західною Україною, а позитивні емоції ще й досі переповнюють. "

Відгук туриста Аккорд тур Anastasiia (Миколаїв) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 03 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

З Аккорд-туром ми подорожуємо не вперше, і, як завжди, все на вищому рівні. Цього разу вибір пав на тур «Свіжість джерел Закарпаття», у якому ми були з 03.08 по 08.08. Керівником нашої групи була Галина Котило, якій хочеться висловити окрему подяку за велику кількість цікавої та нової інформації, за професійне вирішення всіх організаційних питань, за те, що не заважаючи на спізнення деяких туристів, ми все ж таки усюди встигали та мали достатньо вільного часу. Паралельно з нами була ще одна група, де керівником був Юрій Мартинюк. І хоча наші групи перетиналися не часто, але нам вдавалося спілкуватися. Саме тому ми також дякуємо Юрію за корисні розповіді та цікаві історії. Галина та Юрій дійсно професіонали своєї справи, які не дадуть вам сумувати, навіть якщо ви цього будете хотіти. Також хочеться подякувати нашому водію Олегу, за допомогою якого наша подорож була безпечною та комфортною.

Старі замки (Мукачівський, Хустський), колоритні закарпатські села (Колочава), неймовірні букові праліси Карпат (об’єкт охорони ЮНЕСКО), стрімкі гірські річки (Кам’янка, Тиса, Опір – тут навіть всіх назв і не згадаєш), шалені водоспади (Шипіт, Кам’янка), дивовижне Синевірське озеро, мінеральні купальні в Велятино, катання на підйомнику в Пилипці, готель Кам’янка на висоті майже 900 м над рівнем моря, справжня українська вечеря в «Колибі Опришків» (місце, яке взагалі потребує окремої розповіді) – це все те, що чекає на вас у цьому турі, про що ви будете згадувати ще дуже довго, куди обов’язково захочете повертатися знов і знов.

Треба зауважити, що для деяких підйоми на замки та у букових пралісах були трохи важкими, але коли на фініші перед тобою відкривається шалений краєвид – усю втому знімає як рукою.

Погода під час нашого туру видалася достатньо спекотна, тому великим плюсом була можливість купатися в гірських річках та водоспадах. Вода там досить прохолодна, але ідеальна для того, щоб освіжитися. Саме тому купальники та рушники треба завжди мати при собі. Для майбутніх туристів раджу не нехтувати вказівками Аккорд-туру стосовно зручного взуття та дощовиків.

А взагалі, ці 6 днів пролетіли дуже швидко, але залишили неабиякий слід у пам’яті. Ми дійсно відпочили на всі 100%, отримали купу незабутніх вражень, надихалися чистим закарпатським повітрям, відкрили для себе Карпати зовсім по-новому. Дякуємо нашій групі, керівникам, Аккорд-туру та туристичній фірмі «Берилл». До нових зустрічей, чарівна західна Україна!!!

Номінації відгука "Чарівне Закарпаття"

30
Реклама
Відгуки про інші тури