Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Там, де зникає смуток

"Рідкісний випадок, коли можна цитувати запропонований для відгука зразок про чудові місця в автобусі, готелі, море))) Це було моє перше знайомство з Туреччиною і воно стало настільки вдалим, що хочеться повернутися туди знову... "

Відгук туриста Аккорд тур Оксана  (Львів) на тур
Поїздка: 19 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кохання з перчинкою...

Особливо вдячна нашому гідові, Вікторії Бучик, радію за тих, хто зараз із нею у інших поїздках. Всі проблеми вона вирішувала швидко і ефективно, дослухалася до наших побажань. Нам таки пощастило швидко проходити нескінченну кількість кордонів, без пригод перепливати Дарданелли і Мармурове море, от тільки хай гикнеться тим, хто спокусився на пальне нашого автобуса в Бургасі. Тут уже слід сказати величезне дякую водіям, Юрію та Василю, які швидко знайшли вихід з того форс-мажору. Зрештою, як компенсацію ми отримали безкоштовну дегустацію вин у Несебрі)))

Транзитні готелі були різні, але в загальному добрі, особливо "Yaztur Hotel" у Стамбулі з класнючою терасою ресторана нагорі, з видом на море... Це був один з найкращих сніданків у моєму житті! Такими ж чудовими були 4 дні у Salinas Beach готелі в Бодрумі. Властиво, в Гюмбеті, який на відстані аж кількох км від центра Бодрума. Мені готель дуже сподобався насамперед через доброзичливий персонал, організували, наприклад, спеціально для нашої групи фольклорний вечір, який закінчився запальними танцями усіх, і турків, і українців, навіть навчили нас своїх танців:) Звичайно, 47 людей були різні проблеми, питання, претензії і т. д., але як на мене - це прекрасний готель у своїй категорії: до пляжу 2 хвилини від найдальшого котеджу, басейн чистісінький, їжа смачна і різноманітна. Оскільки їхали на ВВ, то всі бажаючі доплатили за вечері по 6 євро. І не пошкодували)) Зупинка долмуша - в кількох хвилинах ходьби, а головна вулиця Гюмбета з магазинами і дискотеками за 7-10 хвилин ходьби. Бодрум - тусовочний центр Туреччини, і нам також організовували безкоштовні трансфери у клуби, не без того:)

Бодрум однозначно вартує тих двох діб добирання (і це я ще про Стамбул і Несебр не написала, але залишу їх для наступних відгуків)!

Номінації відгука "Там, де зникає смуток"

8
Реклама
Відгуки про інші тури