Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Там, где солнце! Там, где праздник!

"Це щось неймовірне))) "

Відгук туриста Аккорд тур Lvov (Львів) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 11 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Там, де сонце! Там, де свято!

Вже минуло десять днів, як завершилася чудова поїздка))) Тільки в мріях було, що я побуваю в тих країнах, які могла тільки бачити на картинці) А тут справді… я там.. щось вам говорити – це те саме, що я нічого не скажу. Насправді скільки нових вражень, емоцій, знайомств з різними людьми – це просто не передати словами. З самого початку поїздки, наший керівник Юлечка попередила, що це не буде відпочинок, а перш за все знайомство з мальовничими країнами центральної та південної Європи.

Хочу сказати, що це були дуже насичені вихідні як інформацією так і красотами країн. Але воно того вартує.

Дякую нашому керівнику групи Юлечкі – це людина, яка нам не давала ні хвилиночки вільної, вона постійно нам розповідала всякого різного про ті країни, які ми відвідували, смішила, розважала переглядами фільмів, слуханням музики. Вона завжди не затруднялася підійти і повторити інформацію, щось пояснити... Посмішка з вуст Юлечки не пропадала, незважаючи ні на що)))

В нас най-най-найкращі були водії, які завжди нас привозили вчасно, які старалися аби нам було добре)))

Велике дякую компанії (а вірніше людям, які то творять) за такі хорошо продумані тури))) Бажаю вам процвітання і буду користуватися вашими послугами)))

Номінації відгука "Там, где солнце! Там, где праздник! "

17
Реклама
Відгуки про інші тури