Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої самі чудові дні!

"Все було чудово. Від Львова до Будапешта. Багато нових знайомств, найпрекрасніші емоції і нереальної краси європейські столиці. "

Відгук туриста Аккорд тур dimatravel7 (Житомир) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 25 липня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Європі!  Краків, Прага, Відень та Будапешт

Одразу велике дякую нашому керівникові - Войцеховському Віталію, за відкритість, організованість та інформацію.

А тепер розповім про всю подорож, про країни, готель, знайомства, дорогу.

Все було добре, дорога нормальна, але найжахливіше було - це стояти на польському кордоні, велика кількість тур. автобусів і поляки дуже противні та повільні, але у хорошій компанії - це не проблема. В цьому не винен аккорд-тур, і від цього ніхто не застрахований. Наприклад, на угорському кордоні ми провели всього 15 хвилин, наш кервіник казав, що це рекорд (дуже швидко). Раджу, брати із собою побільше їжі, це не завадить вам, а навпаки допоможе. Економія - це головне:)

Прага, Чехія. Дуже гарне місто, з нереально цікавою історією, кожна вулиця, якась особлива. Мабуть не вистачить слів, щоб описати і пам'яті у фотоапараті, щоб все сфотографувати. Повітря ніби просякнуте чарами. У такі моменти, розумієш, що заради такого варто жити. Всі люди такі привітні, ввічливі. Мені вдалося трохи англійською поговорити з китайцями, індусами, італійцями, поляками, британцями, австрійцями. Це так цікаво, вони заряджають енергією на рік вперед. Прага - це країна пива, скрізь пивні бари, ресторани. Безліч цікавих будівель, фонтанів, кафе. Багато на вулиці музикантів, дуже гарно. Дуже дешева країна, порівняно із Австрією і Угорщиною, ця країна дуже дешева. Раджу всім не жалкувати грошей у Празі і купувати багато сувенірів, продуктів саме тут. Адже у Австрії, наприклад все це буде дуже дуже дорого. Спілкуйтесь з людьми на вулиці - це прекрасно.

Відень, Австрія. Також цікава країна. Тут вже рівень життя набагато вищий. Ціни шалені просто. Люди навіть за собак платять податки, за проїзд у транспорті. Відень - найкомфортніше для життя місто у світі! Тут воду можна пити з крану, тому що з кранів біжить найчистіша вода у світі, прямо з австрійських Альп. На вулиці по місту бігають люди, займаються спортом, для велосипедів окремі дороги. Вже дуже вишукано, та стримано. Багато неймовірної краси Соборів, Храмів, фонтанів, пам'ятників, від яких дихання перехоплює. Також нам вдалось подивитись на одних із найдорожчих коней у світі - це Королівські білі коні. Іспанська школа верхової їзди у Відні. Вони ходять на масаж, в солярії. Вони краще живуть, ніж ми. Запах штруделів, віденських сосисок, кафи на вулицях міста. Люди виховані, та дуже цікаві. Тут свобода, що забажаєш, те і роби. Прийди в трусах в магазин, на тебе навіть ніхто не зверне уваги. Це і є Європа.

Будапешт, Угорщина. Неперевершенної краси місто, особливо у вечері. Ріка Дунай посеред міста - просто супер. Місто щасливих людей, так гарно в центрі, парки зроблені, де люди граюсь із своїми собаками, також вони за ними одразу і прибирають. Це місто поєднує в собі історію і сучасність, це молодіжне місто, де бажаєш просто танцювати посеред вулиці. Ми були у найстарішому метро у Європі, воно нагадує вокзал з фільму Гаррі Поттера, також вулиці міста нагадують - вулиці з Гаррі Поттера. Вогні міста просто затьмаруюсь все, ти забуваєш про проблеми, насолоджуєшся музикою і посмішками щасливих людей. Угорська мова одна із найважих в світі. Казкове місто, куди хотілось би повернутись.

Не бійтесь переїздів у автобусі, це не так важко, і все це швидко проходить, адже краєвиди неймовірні за вікном. Беріть із собою подушки, щоб було комфортніше спати. Автобус в нас був непоганий, все сподобалось.

Готель. Ми перебували у місті Хедьшалом, в Угорщині. У 3* готелі. Ми приїхали піздно, нас одразу поселили швидко. Хотілось би відмітити, що номера всі чисті, комфортні та прибрані. Хороший душ, телевізор, все необхідне є. Територія нашого готелю дуже вразила. Різноманітні квіти, кущі, дерева, скульптури - дуже гарно. Сніданок перевершив всі мої очікування: булки, сири, ковбаса, кава, соки, сухі сніданки, йогурти, фрукти, овощі, яєчня, солодощі, мед, джеми та ін. Голодними ви не будете!

В приниципі цей тур заслуговує на тверду 5-ку. В мене тільки позитивні емоції від нього. Дякую всім, хто був з нами, всі ми стали однією сім'єю, дуже приємно.

Номінації відгука "Мої самі чудові дні!"

8

Інші відгуки dimatravel7

Реклама
Відгуки про інші тури