Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Угорський чардаш.

"Мої враження від поїздки. "

Відгук туриста Аккорд тур Captainik (Тернопіль) на тур
Поїздка: 03 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Отже. Хочу розпочати з попереднього відгуку. Шановна, яка запізнилась на від'їзд автобусу (20:30), доганяла 20:45. Для чого Вам розклад туру? Там ж чорним по білому пише - така то година - то то, і так по всьому туру. По приїзду пішли у термальні купальні - гугл в допомогу - Ви знали куда їдете, куда йдете. Чому якісь питання мають бути? Пункт №3 - фото на згадку? розклад для чого? чи весь автобус повних змучених, як Ви кажете туристів має чекати поки нафоткаються? Мені вистачало часу щоб зробити все і я завжди був вчасно в автобусі, бо розумів - моя затримка - підставляю інших туристів. А Ви бачу цього не зрозуміли. Ще у Львові я зрозумів, що будуть нюанси саме з Вами. До інших доречі жодних претензій немає. В інфолисті пише - що тільки після вечері (хто хоче) буде ночліг в готелі.

P. S. Як ти до людей - так вони до тебе.

А тепер про саму поїздку. Вдячний водіям за хорошу доставку без пригод:) Зібрались на вокзалі, поїхали до Терміналу, дозарядили телефончики, попили кавусіка і в бій. Дорога до кордону була непомітною, далі швидка митниця (без обшуків) поставили вїзди і поїхали в столицю.

Приїзд - термальні купальні (хто буде їхати, раджу погуглити що це і як це (до речі в великому басейні потрібна шапочка)), але втому після нічного переїзду знімає афігенно. Після екскурсія від туроператора - гід був кльовий: швидка, моторна, весела, чітка вимова.

Наступний заплановий - містечко Сентендре - не був, не бачив. Але чув що цікаво і гід був класний.

Далі по плану: кораблик (дуже класна подорож), але хто залишається на 2 дні в Будапешті і не їде в Відень, раджу купити Хоп он Хоп офф тур (далі гугл) в вартість там входить і кораблик + проїзд по Будапешті, на маршрутах - 2 дні 25 євро

Дальше - гора. Вид такий, що дух перехоплює. Раджу всім. Якщо побував в Будапешті і не заходив на гору, рахуй дарма їздив.

Тут була одна знаменна подія для мене, з якою мені допомогли одразу 2 гіда (2 автобусів). За що їм ВЕЛИКА подяка.

Після гори, поселення в готелі (номера чудові, все є для комфортного відпочинку, сніданок також вгамує любий смак)

День 2.

Оскільки половина групи поїхала у Відень. В нас був цілий вільний день. Ми ще трішки поспали до 11 години, далі метро - карта в руки - і вперед.

Повезло, побували на чемпіонаті світу з віражів літаками. Класно коли вони пролітали під мостами:)

Ходили, ходили, багато чого бачили, багато чого пофоткали. Особливо вразив їх парламент - десь годинку любувались цим будинком. Находивши 20 км, присіли в кафе "Паприка", 400 метрів від площі героїв. Там дуже смачна їхня національна їжа. Раджу всім:)

Як і писав наш інфолист - прийшли до автобусу завчасно (вони вже приїхали), переодяглись і вирушили на Україну.

Загалом дякую за тур, було все дуже насичено, швидко і весело. Хто як настроївся, і на що їхав - те і отримав.

В мене багато вражень, позитиву і незабутніх емоцій.

Недоліки:

- Місця не ті, які ми бронювали в Тернопільській агенції (там сказали вина оператора, що не записав)

- Автобус (був не справний один кондюх (відламана затворка) і якби було 5 чоловік на останньому ряді, двоє з них точно би не доїхали, ну дуже мало місця для ніг.

- Поселення в готель можна провести одразу після екскурсії (так як не всі далі кудись їдуть)

- Було би добре ввести в план нічну прогулянку по Будапешту на кораблику замість денної - так як враження від неї набагато більше ніж звичайне катання по річці вдень..

Номінації відгука "Угорський чардаш."

0
Реклама
Відгуки про інші тури