Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

УГОРСЬКИЙ БАРДАК

"Угорський бардак з Тетянкою"

Відгук туриста Аккорд тур Ру (Чернівці) на тур
Поїздка: 03 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Відчуття таке, що всі ці солодкі відгуки пишуть самі працівники компанії. Отже про наш рейс №996 та його приколи:

1. При виїзді із терміналу А 03.07.15р. наш "руководитель" Таня від слова" рукой водить" забула двох туристок на терміналі, які вже доганяли рейс на іншому автобусі. У старшої жіночки серцевий напад ледве не стався. Вже потім навчені гірким досвідом самі перераховували один одного і слідкували щоб ніхто не відставав від групи.

2.04.07.15 о 7,45год. приїхали до Будапешту, відвідали Сечені при чому заплатили по 18 євро з особи (білет коштує 15,5є на місці) і знову наша Таня (руко-водитель) з групою не зайшла і не пояснила нічого абсолютно - група пішла у басейн надворі а в самі термальні купальні не потрапила. Це ж треба було заплатити по 18 євро з людини за дві години у простому басейні і піти на оглядову екскурсію.

3. Оглядова екскурсіяяка почалась у 10.00 знову не пройшла без нюансів: знову загубили 3-ох інших туристок, визвонювали, шукали бо вони бідні хотіли зробити декілька фото на згадку - але в нашого руководителя - ну дуже обмежений час: вона ж то має відпрацювати факультативи...

Гід Марина на оглядці Будапешта була на висоті, розповідала цікаві факти з історії - видно що справжній фахівець своєї справи.

Огдядова тривала до 13.00 - і одразу наша Таня не запитавши нас чи ми змучені (люди ж бо не спали 2 ночі) чи голодні давай гонити своє стадо у СЕНТ АНДРЕ. Сорок чоловік, які відмовились іхати на цей факультатив (спека досягала 37градусів) попросили Танічку поселитись о 14 год (за правилами готелю) до нашого Іbis aero. На що вона відмовилась надати інформацію про місцезнаходження готелю та поселення і всі 40 чоловік зі скандалом та багажем пішли на метро і самостійно добрались і заселились у готель. Ось такі пироги...

Звичайно, що Будапешт від усіх цих подій своєї краси не втратив і вразив нас своєю величністю. Але надалі із фірмою Акоррд-тур при даній вимотуючій програмі не бажаю їхати нікому. Побережіть ще себе і свої нерви. я вже їду із третім туроператором і маю досвід порівняння надання сервісу - тож цей найгірший варіант з усіх.

І ще якщо у вас поізд або автобус на повернення додому заздалегідь попередьте Танюшку а то вона відвезе вас у термінал А попити кави і ви на все запізнитесь (люди у Львові вибігали з автобусу на трамвайних зупинках та терміново викликали таксі щоб устигнути на поїзд) бо всім обіцяють повернення о 8 год до Львова на ж/д вокзал а насправді там цілих 10 год.

Всім бажаю веселих та цікавих подорожей для задоволення душі та тіла, і не давайте себе зацькувати: відстоюйте свої права туристів вони ж бо за Ваш рахунок і живуть..... Па-па. ще напишу за Відень, Братиславу та Прагу.

Номінації відгука "УГОРСЬКИЙ БАРДАК"

2
Реклама
Відгуки про інші тури