Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Наша найромантичніша подорож.

"На позитив ми з дружиною були настроєні з самого початку. =))) І ніхто, і ніщо нам нашу подорож до кінця так і не зумів зіпсувати. Наша гід– Людмила Іскандерова була справжнім знавцем своєї справи, чудовим організатором, логістом та екскурсоводом. "

Отзыв туриста Аккорд тур Kolius (Львов) на тур
Поездка: 28 июня 2015
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Лето 2015
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур SPO А в Италии… Рим!

Все пройшло дуже цікаво та захопливо. За шість днів ми побачили такі міста, як: Краків, Прага, Венеція, Рим, Відень. Для нас працювали найкращі екскурсоводи у кожному з цих міст. Особливо сподобалась екскурсія по Празі у супроводі Віталія Кравця, а також дуже розгорнута екскурсія по Риму від Ірини.

Як вже було сказано, наша гід Людмила робила все можливе і неможливе для чіткої стиковки усіх моментів. Вона якісно та цікаво підготувала відео та аудіоматеріал ля попереднього ознайомлення із специфікою країн та міст, які ми відвідали. Люда також надала нам вичерпну друковану інформацію про тур, маршрут (який включав і карту), розмовники з найбільш поширеними фразами, а також відкривала усі практичні секрети, які нам економили гроші, час та нерви.

Скажемо відверто, Люді дісталась непроста група туристів, але вона фахово справлялась з усіма питаннями та клопотами. Людмила чітко перемикалась на інгліш, щоб пояснити нашим американцям якісь аспекти, на російську, щоб наші російськомовні колеги-туристи все зрозуміли та на українську, коли ми про щось запитували. Людмила уважно за нами всіма слідкувала. Якщо ви були у римському метро і бачили цей дурбом, так от Людмила "наказала" це метро двічі, коли провела нас до Колізея та в кінці, коли вивела нас із центру до нашого рейсового автобуса. Вона домовилась для нас з найкращими гідами, це реально дуже важливий момент, саме від цього залежить ваш настрій. Особливе дякую за екскурсовода по Празі Віталія, який дуже романтично завершив подорож на кораблику по Втаві. Це було реально круто. Ми з дружиною просто балділи! Дуже дякуємо Аккорд Туру а вашу Люду!

Водії. Наші водію– це круті дядьки! Плавно, швидко, вчасно. По салону ніхто на ходив і кави у салоні ніхто не пив. І автобус чистий від початку до кінця. А автобус у нас був салатового кольору! І ми кожен раз тішились, коли вдалині з'являлось це салатове чудо, щоб нас підібрати на пункті зустрічі.

Програма туру: екскурсії, готелі, маршрути дуже грамотно сформовані. Це робили люди, які дуже добре орієнтуються у таких нюансах.

Дякуємо Вам Аккорд-Тур та Людмила за цей прекрасний відпочинок.

Браво!

Успіху Вам та процвітання.

Ваші туристи. ;)

Номинации отзыва "Наша найромантичніша подорож."

1
Реклама
Отзывы о других турах