Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорожуйте! Робіть спогади!

"Наш наступний тур теж буде в Карпати і теж буде з "Аккорд-туром""

Відгук туриста Аккорд тур Поляничка светлана (КИЇВ) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 22 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Всім привіт!

З "Аккорд-туром" ми подорожуємо вже вчетверте і кожен раз приємно вражені чіткою організацією, цікавою програмою та привітними гідами.

В турі "«Карпатский тандем» …или отпуск для активных" нас супроводжував Ілля Симоненко. Думаю зі мною будуть згодні всі туристи нашого автобусу, що Ілля справжній патріот своєї Батьківщини, дуже начитаний, чемний та вихований хлопець. Ілля, як кажуть, на своєму місці, професіонал своєї справи та чуйна добра людина.

Цей тур не тільки для активних, але й для тих, хто хоче більше познайомитися з історією, культурою, звичаями, традиціями, національною кухнею Західної України. Ця подорож дає можливість побачити всю красу наших Карпат, відчути себе частиною природи та насолоджуватися нею.

Програма складена виважено та насичено. Закінчувалася програма кожного дня о 5-6 годині вечора і всі мали час гарно відпочити та підготуватися до наступного.

Ми піднімалися на Близницю, спускалися на рафтах по Черемошу (нашому інструктору Петру великий привіт та подяка), купалися в кришталевій гірській річці, відвідували пастухів у полонині, де смакували гуцульський сир, познайомилися із скельними потужними спорудами, побували на майстер-класах з ліжникарства та кераміки, були зачаровані роботою майстра, з-під рук якого на наших очах народжувався прекрасний глечик із звичайного куска глини. І це далеко не повний перелік того, з чим нас познайомив цей тур.

Проживали ми в гарних сучасних готелях. "Станіславський" в Яремче порадував видом на Прут, "Байка" в Косові великою зеленою територією. Сніданки були смачними та корисними, як вдома.

Вісім днів промайнули швидко, як один день, а вражень вистачить не на один рік.

Подорожуйте! Робіть спогади!

Хочу подякувати нашому водієві пану Оресту за безпечний рух та витримку.

Всій команді "Аккорд-тура" бажаю здоров'я, успіхів в цьому бізнесі та вдячних туристів.

Ілля Симоненко, вам та вашій родині добра та злагоди!!!

Номінації відгука "Подорожуйте! Робіть спогади!"

16
Календарь 16.06.2013 - відгук на тур Танцюючи разом… Баварія і Чехія
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури