Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наше відрядження в Париж...

"Доброго дня! Повернувшись із тура " Відрядження в Париж", вирішила залишити свій відгук. "

Відгук туриста Аккорд тур Karina (Біла Церква) на тур
Поїздка: 21 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Насамперед, дуже вдячна туристичній агенції "МАК-Тревел" за оперативну організацію нашої поїздки. Тур був організований не просто добре, а відмінно! Це була мрія, втілена в життя, завдяки професіоналізму та індивідуальному підходу туристиної фірми. Відпочиваючи з "МАК-тревел" - ти завжди відчуваєш себе клієнтом VIP. Спасибі за прекрасний відпочинок.

Ми відвідали такі країни, як Чехія та Франція. Сам тур просто чудовий. Країни і міста, які нам довелося відвідати дуже красиві, особисто мені найбільше сподобалася Чехія, своєю незвичайністю, стародавністю, пишністю, а також затишністю, чистотою та комфортністю.

За виключенням гіда Василя Лагодюка. У нас склалося враженння, що ми його дратували своєю присутністю в цьому турі. Людина виконувала свою роботу недбало. А останньою крапелю стало те, що при організації екскурсії до Версалю, гід Василь, зібравши кошти на проведення екскурсії з екскурсоводом (38 євро з людини), купив усім квитки по 15 євро. Екскурсовода не було, але решту грошових коштів нам так і ніхто не повернув. На що нам видали лише аудіогіда (не пояснивши, як ним користуватися). Тож нам самостійно довелося розбиратися в тому, як він працює, а це забрало немало часу, який відведений на екскурсію.

Але попри всі негаразди, я залишилася задоволеною роботою "Акорд-тура" та туристичної агенціі "МАК-Тревел".

Номінації відгука "Наше відрядження в Париж..."

8
Реклама
Відгуки про інші тури