Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

я вже сумую за Карпатами

"незабутня подорож до краси... "

Відгук туриста Аккорд тур MaLecha (Кропивницький) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 22 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

«Нас кличе у мандри дорога…» - моя найулюбленіша пісня в мандрівках! Завжди мріяла подорожувати світом, але більше всього завжди вабили гори. З Аккорд-туром подорожую вже майже другий рік. В Карпатському Тандемі вже вдруге і ніскільки не шкодую, що знову обрала цей тур! Нашій групі 866 несказанно поталанило тим що керівником групи був Сергій Копанський. Це неймовірна людина. Хто хоч одного разу був з ним в турі назавжди стає його прихильником та фанатом:) Я в цьому впевнена. Дякую вам пан Сергій за вашу відданість своїй роботі!

Коли я вперше потрапила в Карпати була назавжди зачарована краєвидами і неповторними пейзажами. Коли ми піднялись на гору Близниця нам просто захопило дух… Ми швидко зробили групове фото, заспівали Гімн України і розбіглись намагаючись якомога більше зробити фото цієї краси. Нам відкрився неповторний краєвид! В таких місцях треба зупинитись і просто слухати що тобі шепочуть гори, насолоджуватись свіжим гірським повітрям, помедитувати… Обожнюю таки хвилини!

Водні пригоди… Цього разу сплавлялась на байдарці з паном Сергієм та з Танюшкой! Вже через декілька хвилин як почався сплав була і мокра, і щаслива! Переляк бере коли ще стоїш і слухаєш інструкції як правильно то все робити:) а коли вже сідаєш в рафт чи байдарку то вже просто насолоджуєшся тим драйвом! Відчуття просто бомба! Всім рекомендую! Також всім рекомендую купатись в гірських річках! Це відчуття ніколи не передати словами, це треба тільки відчути!

По дорозі до Терношорської Лади відчули п’янкий аромат різнотрав’я! Аромат просто неймовірний!

Кожен день був неповторним, насиченим, натхненним! Після такої відпуски повертаєшся з таким потужним зарядом енергії, що вистачає поділитись з рідними та друзями!

Рекомендації щодо одягу/взуття: завжди беру більше теплого одягу. Погода може змінитись дуже швидко:) Як мінімум дві пари спортивного/зручного взуття, дощовик, купальник і хороший настрій!

Номінації відгука "я вже сумую за Карпатами"

20
Реклама
Відгуки про інші тури