Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Шаленьство вражень

"Від тієї секунди, коли автобус рушив, включився мікрофон, і салон наповнився, ласкавого тембру, голосом керівника групи - Марти Дропи - до тепер (і надовго), перебуваю в піднесеному настрої. Приємна втома пройшла, лишились тільки приємні враження. "

Відгук туриста Аккорд тур Тамара (Львів) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 23 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Вирішивши провести тиждень відпочинку з «Аккордом» в Закарпатті, я сподівалась просто відпочити. Просто в Закарпатті. Але, як говорять наші сусіди - «не тут то было». Це був не відпочинок. Це були шість днів ШАЛЕНЬСТВА ВРАЖЕНЬ. Від побаченого, почутого, відчутого, пройденного, пізнаного, зкуштованого. Від цілющої живильної води, яка була випита, і в якій ми були купані.

Від тієї хвилини, як наш автобус вирушив зі Львова і до …досі. І ще надовго. Можливо, навіть, назавжди. (принаймні, поки при пам*яті).

Керівник групи – чарівна, невгамовна, ерудована дівчина на ім’я Марта, яка володіє вишуканою українською (і не тільки) одразу взяла у полон всіх присутніх. Вона цікаво розповідала нам про місця, які ми проїжджали та відвідували, пояснювала природу явищ, причини і наслідки яких ми спостерігали. На протязі всього туру непомітно стежила за кожним і точно вгадувала його потреби. Коли вживала якісь слова, або вирази з галицького діалекту, то одразу перекладала, чи пояснювала їх значення. Дуже чуйна дівчина.

Мені сподобалось все і всі, що нам показали і з ким познайомили. Всі екскурсоводи: Мукачево - Андрій; Колочава –пан Василь; виконання коломийок паном Іваном з синами;гра на трембіті (особливо в автобусі).

Дуже прикольний господар українських страусів – фермер пан Василь.

Все було весело, дотепно з почуттям гумору.

Особливо вразив Замок Кохання (Чинадієво). Екскурсію проводив сам Йосип Бартош. В темну пору доби, для того щоб відчути атмосферу середньовіччя – при смолоскипах.

На «десерт» - музичний номер у виконанні художника, а потім ще дівчинки Олі з групи туристів. Це було дуже незвично, цікаво, романтично і хвилююче. Дякую, Марто.

«Вечорниці в опришків» - не просто смачна вечеря, не тільки національні костюми, танці, коломийки, страви і напої. Зовсім ні. Атмосфера родини. Від зустрічі гостей на порозі і до того, як ґазда взяв у руки гітару. Якось по-простому розповів коротенько про себе, а коли почав співати – співали всі. Знаєш ти слова, чи не знаєш, маєш ти голос, чи не маєш - не має жодного значення. Хочеться співати. І все - співаймо. Несамовито!!!!

Я можу ділитись своїми позитивними враженнями від побаченого, почутого, відчутого, пройденного, пізнаного, зкуштованого ще дуже довго, багато і емоційно. Але кому це потрібно??? ….. А кому потрібно – готуйте лижі, кросівки, купальники – і… - в «Аккорд-тур» з Мартою по Україні. Вона лагідно і дуже професійно поділиться з вами своєю енергією, витривалісттю, організованістю. А головне ЛЮБОВ’Ю, яку просто випромінює. Любов до України, до людей, які тут живуть, до її мови, природи, історії, культури і географії.

Дякую Марті.

Дякую всім туристам, які відрізнились нечуваною згуртованістю, дисципліною і чемністю.

Дякую туроператору за професійного водія Євгена разом з комфортабельним автобусом.

За класні готелі і смачні сніданки.

Тамара. Львів.

Д Я К У Ю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Номінації відгука "Шаленьство вражень"

0
Реклама
Відгуки про інші тури