Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Поїщдка по Європі

"Відгук про перший виїзд за межі України"

Відгук туриста Аккорд тур віавіа (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 14 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур В Привабливому Парижі + Мюнхен та Діснейленд!!!

Доброї всім пори часу!

Хочу поділитись своїми враженнями та спогадами про свою першу подорож за кордон. Тому, на мою думку, дана інформація буде корисна тим, хто ще думає відправитись в подорож вперше, так як сам черпав свій досвід перед поїздкою з відгуків.

Але перед тим як розпочати розповідь про тур, хотів би подякувати турфірмі «Апельсин» м. Івано-Франківськ, а саме менеджеру Олі Костюк за її доброзичливість, привітність та компетентність і професіоналізм в роботі. Я радий, що зробив правильний вибір туроператора.

Вибрали ми тур «В привабливому Парижі» (рейс №168 14.06.2015, керівник групи Аня Романюк). Їхало нас четверо осіб – двоє дорослих та двоє дітей віком 10 та 12 років.

Чому саме тур «В привабливому Парижі»? Особливо тим, хто їде з дітьми раджу. Чому? Основною метою поїздки з дітьми звісно є «Діснейленд». Поїхавши саме цим туром у вас є повний день у казці парку розваг. Інші тури або не набирають групу – потрібно добиратись самостійно, або у вас буде пару годин, що повірте дуже мало, так як дітям не вистачило і тих восьми годин, які ми провели в «Діснейленді». Також хотів би зазначити, що і наша група прибула в парк о 12.00год, хоча він працює з 10.00год. Вина в цьому на працівниках «Аккорд туру», так як ми більше трьох годин їздили по передмістях Парижу в пошуках туристів з іншого рейсу для підсадки. Інші тури, такі як «Любов і голуби» (ми саме його розглядали при виборі) може і не відбутися, у зв’язку з малою кількістю туристів. В нашому турі були туристи, які бронювали даний тур, однак їм запропонували наш з компенсацією витрат.

Тому раджу саме тур «В привабливому Парижі».

Протягом поїздки було декілька нюансів, однак вони вже позаду і хочеться в пам’яті залишити лише хороші спогади. Однак за один все таки хочу розповісти – це готель в м. Злоторія. По плану ми повинні були ночувати дві ночі в даному місті готель «Qubus». Однак, першу ніч нас поселили в такому ж готелі в м. Легніца (дуже хороший і красивий готель). При поверненні з Парижу нас поселили саме в м. Злоторія. Враження такі, що попав назад в СРСР, при тому, що готель має три зірки.

Двері дерев’яні, пофарбовані в білий колір, а в туалет, ще й не закриваються нормально. Шампунь відсутній, я вже не кажу про тапки. Меблі не першої свіжості, ліжко скрипить. Якщо нас поселили б і першу ніч в цей готель, ми були б розчаровані, однак Легніца набагато краще.

Щодо вибору екскурсій. Не раджу брати факультативні екскурсії в Берліні і Дрездені, так як після оглядових екскурсій у вас буде час пройтися не спішачи по всіх цих місцях повторно, закріпити в пам’яті все, що було сказано та провести спокійно фотосесію. Для першого разу це і так дуже багато. В Дрездені навіть після фотосесій у вас буде набагато більше часу, щоб освоїтися в супермаркетах та добре отоваритися. Повірте, тих коштів, що зекономили на двох факультативах буде достатньо, щоб купити пива, продуктів, алкоголю та побутової хімії, а вона набагато дешевша, чим в Україні.

У Вроцлаві ми брали факультативну екскурсію по 10євро для загального розвитку тому, що це місто було додатково, а часу на самостійну прогулянку не було. Тому, хто хоче почути щось нове про одне з найкращих міст Польщі - рекомендую.

Окрема історія про Париж. Після факультативної екскурсії ми також гуляли самостійно по всіх місцях, які нам показували на оглядовій екскурсії. Пройшлися по набережній Сени від собору Паризької Богоматері до Ейфелевої вежі, зробили фотосесію і очікували на факультатив «Вогні нічного Парижу». Це круто, особливо коли засвічується вежа 20000 вогників, якщо ваш екскурсовод Іван Іванович молодший, повірте настрій буде відмінний. Крім цього на вечірній екскурсії ви зможете побачити і інший Париж сучасний. Тим, хто хоче побувати на вежі, потрібно зробити часову поправку як мінімум години три на велику чергу за квитками, а також на часті поломки ліфтів у вежі (як не дивно). До слова, з нашої групи сім’я не встигла на вечірню екскурсію якраз по причині поломки ліфта на спуск з вежі.

Наступний день – «Діснейленд». Це дійсно казка. Якраз це саме більше вразило в даному турі позитивно всіх мене, дружину та особливо дітей та не вистачило часу (про це я писав вище). На початок потрібно взяти карту і визначитись по яких атракціонах іти. Так як у мене дівчата, то їм дуже сподобався парад принцес, який відбувається о 17.30год., але краще уточнити.

По Кракову після оглядової екскурсії вільного часу майже немає, тому все робили швидко – екскурсія, похід в магазин за продуктами і повернення до рідної неньки України.

Я дякую «Аккорд туру», приєднуються з подякою дружина та донечки за наш перший закордонний вояж, але надіюсь не останній. Туристичній фірмі процвітання, нових маршрутів, багато туристів, миру, благополуччя, фінансового процвітання.

В даному відгуку відображена суб’єктивна думка моя та членів моєї сім’ї, а вибирати вам.

До нових екскурсій.

Номінації відгука "Поїщдка по Європі"

63
Реклама
Відгуки про інші тури