Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш красивий вікенд

"Варте уваги керівництву "Акорду""

Відгук туриста Аккорд тур NIK (Яремча) на тур
Поїздка: 05 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Тур "Наш красивий вікенд! " (05-06-2015). В першу чергу особлива подяка водіям, пану Миколі та пану Олександру (прізвищ на жаль не знаю) за відмінне знання своєї справи! Ввічливі, спокійні, толерантні. Автобус чистий, зручний і в хорошому технічному стані. Туристи довіряють цим людям найцінніше: здоров"я і життя. Дай Боже їм щастя, здоров"я і наснаги в їх дуже відповідальній справі!!!

Керівник групи, Яна Сергієнко - фахівець своєї справи. Дуже розумна, чемна, ввічлива, терпелива, чудовий організатор, мила, приємна і дуже красива дівчина! Особливо важливо і приємно - подає інформацію УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ!!!!!!!!!!!! Її українська мова неймовірно красива, правильна і дуже приємна! Приємно відчувати себе ураїнцем!

Міста: Краків, Прага, Відень, Будапешт дуже красиві, є що подивитись. В Кракові і Відні були чудові екскурсоводи, інформацію подавали українською, всім було дуже приємно!

Сніданки ситні, готелі не погані, мені сподобалось.

А от керівництву "Акорду" хочу висловити незгоду з суцільною РУСИФІКАЦІЄЮ їхнього сайту і інформацією, котру вони подають і друкують російською мовою. В автобусі всі українці, всі з України, а інколи складається враження що ти в Рязані чи Саратові. Шановні, поважайте мову землі, котра вас годує! Нехай Бог вам допомагає!

Номінації відгука "Наш красивий вікенд"

71

Інші відгуки NIK

Календарь 08.08.2015 - відгук на тур Ніжність іспанського сонця!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури