Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Галопом по Європі

"Хороший, насичений тур з цікавими екскурсіями та екскурсоводами, протягом якого ми мали можливість познайомитись з безліччю країн Європи, сформувати своє враження про ту чи іншу європйську столицю, помилуватися визначними місцями. "

Відгук туриста Аккорд тур Nastelka (Черкаси) на тур
Поїздка: 03 травня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Пишемо відгук трохи з запізненням, за що приносимо вибачення.

Хоч пройшов місяць з дати поїздки в тур "Мріючи про нього", враження лишилися досить свіжі та яскраві. З кожного міста лишилися свої спогади та особливі моменти, тож характеризуючи цей тур у відгуку, ми знову поринаємо у вир тих емоцій, якими ми жили під час наших європейських канікул.

Першим нас гостинно зустрів Вроцлав, хоч ми встигли помилуватися лиш вечірньою площею, однак вона встигла нам сподобатись.

Наступного дня ми відвідали Дрезден, Саксонську Швейцарію, де нас заворожувала піщана архітектура Цвінгера - комплекса з чотирьох будівель та найбільше в світі фарфорове панно, складене з 25 тис. плиток, на якому зображена кінна хода, що відображала тисячолітню історію правителів Саксонії.

На цьому знайомство з Саксонською Швейцарією не обмежилось, далі наш шлях прямував в парк Бастай - формування з піщаних скель, що знаходиться на правому березі р. Ельби на висоті 194 м. Його скелясті шпилі та прекрасний ландшафт не могли залишити нас байдужими.

Після Дрездена у нас буа нічний переїзд до Голандії та парку Койкенхоф.

Нічого красивішого ми не бачили за цей парк квітів, він вражаючий. Квіти - гарні, доглянуті, хоч ми там були лиш 1,5 години, але встигли насолодитися красою.

Після квіткової насолоди, наш автобус попрямував до Амстердама - міста контрастів, кломпів, тюльпанів та смачного сиру. Окрім Амстердамського квіткового парку в Голандії нас вразив готель Mercure в Гаазі, супер готель, з прекрасними номерами та сніданками.

Далі нас очікував 3-годинний переїзд до Бельгії, а саме до її столиці Брусселю. Тут найбільше сподобався Гран-Плас - центральний історичний майдан, а також безліч чудернацьких памятників та статуеток на території столиці.

Нашею наступною столицею був Париж - місто парфумів, відомої на весь світ вежі та відсутності культури водіння у місцевих водіїв. Саме цей аспект і зіпсував враження від міста під час першого дня, оскільки ми простояли 2 години у вимушеному заторі. Однак наш перший день в Парижі врятувала вечірня ексурсія в 21-ий округ, район Дефанс - паризький даун таун. На 2-ий день в Парижі ми самостійно відвідали Монмарт та прогулялися Єлисейськими полями.

Нічний переїзд з Парижу переніс нас до величної Праги - відомої Карловим мостом та цікавою архітектурою.

Екскурсія по кораблику на Влтаві та смачний обід додали особливих вражень від столиці Чехії.

Начастувавшись чеським пивом та місцевими смаколиками, далі ми попрямували до Польщі, а саме міста Кракова. Хоч ми там пробули недовго, але місто залишило приємні враження.

Отже, проаналізувавши кожен день нашого туру, хочеться підсумувати, зазначити безперечні плюси, а також і мінуси.

Серед плюсів:

+ чудовий гід - Юра, який розповідав нам цікаві повчальні історії, робив екскурс по містам і давав необхідні дані для самостійного дослідження міста

+ найкваліфікованіші, найпильніші, наймастерніші водії, дякую їм велике за безпечну дорогу та швидкий приїзд в Україну

+ відвідування одних з найкрасивіших столиць Європи

+ хороші готелі з відмінними сніданками

Однак були деяйкі негативні моменти:

- недисциплінованість групи, постійні запізненннями

- 2 не дуже комфорних нічних переїзди, оскільки в автобусі температура обігрівала не рівномірно, де холодніше-де тепліше

Але навіть ці негативні аспекти не змогли зіпсувати враження та спогади від поїздки!

Дякую за увагу.

Номінації відгука "Галопом по Європі"

50
Реклама
Відгуки про інші тури