Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

До Парижу я готова повертатись знову і знову. C'est mon amour:).

"Рекомендую!!! "

Відгук туриста Аккорд тур Інна (Луцьк) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 24 травня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «

Відгук на тур А я в Парижі! + Діснейленд!

Це моя друга подорож з Аккордом і відповідно друга подорож до Парижу. Минулого року їздила в тур “В привабливому Парижі” (Вроцлав-Берлін-Париж-Дрезден-Краків) – надзвичайно цікавий тур, рекомендую всім, особливо тим, хто марить столицею Франції, так як я:) До Парижу я готова повертатись знову і знову. C'est mon amour:).

Їздили разом з сестрою. Так як минулого року брала багато факультативів, цього року обійшлася взагалі без них. Знаючи, що конкретно хочемо побачити/відвідати, ми запаслися роздрукованими картами. Хоча це було абсолютно зайвим: екскурсоводи доступно показують маршрути міст; досить зручним був скачений на телефон додаток з offline картами maps. me (допомагав шукати не тільки пам'ятки, а й туалети і супермаркети); багато усної і друкованої інформації нам надала супроводжуюча групи Христина Головата. Порадувала її українська мова, вміння доступно подати інформацію, приділити всім увагу, витримати тиск і примхи з боку старшого покоління подорожуючих:) Носилася з нами, як з дітьми, роздала карти міст, обмалювала кожному місце висадки і зустрічі, роздала списки найпопулярніших подарунків з кожної країни, словнички, допомогла обміняти гривні на форинти перед митницею, пояснила особливості паризького метро. В дорозі були постійно зайняті: Христина частково виконувала роль екскурсовода, розповідаючи про міста туру, підбирала дійсно хороші аудіоматеріали, документальні і художні фільми під кожну країну. Те, що задоволена нею, це мало сказано, після Віктора Шоронова – супроводжуючого мого минулорічного туру, Христина – це просто манна небесна!!! Санітарні зупинки – кожні 3-4 год., найчастіше безплатні, але варто запастися монетами євро – траплялись турнікети. Багажники відкривали часто, водії відгукувались на всі побажання – щось там дує – вирішили проблему.

Напишу трохи про розклад туру, щоб наступні подорожуючі могли орієнтуватись у часі:

1 день

о 6:00,7:00,8:00 є безплатні трансфери з ж/д вокзалу Львова до Терміналу А. Просто кажеш назву рейсу і своє прізвище. Дуже зручно! Або чекати о 7:30 на ваш туристичний автобус, який всеодно поїде до Терміналу. Христина подзвонила за пару днів до туру, пояснила ці варіанти. Термінал А – то моя любов:) Безплатний Wi-Fi, туалет, камера схову, кафе, магазин, маса розеток для підзарядки дивайсів, диванчики, ніяких тобі циганчат і “приємних” запахів як на ж/д.

8:30 – виїзд з Терміналу до Чопу. Бонус - милувалися ранковими димлячими Карпатами.

12:30-14:30 – поломка автобуса прямо перед самим українським пропуском. Була вкрай незадоволена, але потім підключила мозок: краще поломка в межах України, ніж закордоном, в разі несправності оренда нового автобуса забере багато часу. Водії справились – все поремонтували, правда це потрібно робити до початку туру. Супроводжуюча постійно інформувала про стан ситуації. Нас не коптили в автобусі, дали час погуляти в найближчому кафе, там і хороший обмінник валют, магазин, туалет, а довкола Карпати – фотографуйся скільки влізе. Ну або сиди в автобусі і дуйся – кому що по душі:))

14:30-16:30 – таможня: три сумки вийняли з багажника, стандартні запитання чи є алкоголь-сигарети.

20:00-21:00 – обзорка в Будапешті з класнючим екскурсоводом Юрієм.

21:00-22:15 – вільний час або прогулянка на кораблику. Ми побігли (так-так саме побігли) до головної пам’ятки Будапешту – будинок парламенту Угорщини. Такої краси в житті не бачила!! Парламент з вечірньою підсвіткою – це був шок для нас. Жаль тільки, що так мало часу провели в Будапешті.

23:00 – ще не чула, щоб так рано приїжджали в готель. Мені це на руку, бо треба мінімум годину, щоб перекусити, перелопатити всі речі + душ, та ще й сон. У всіх готелях був безплатний Wi-Fi в кімнатах.

2 день

7:00-8:00 – сніданок, норм

8:00 – виїзд до Відню

12:00-13:00 – обзорка в Відні з пречудовим гідом Іриною.

13:00-21:00 – вільний час або факультативи. Нам його було навіть забагато. Подивились Відень вздовж і впоперек: площа Марії-Терезії, будинок парламенту, ратуша, Чумна колона, Опера, Бургтеатр, Народний сад, парк Бурггартен, зайшли безплатно в Собор св. Стефана, самі взяли екскурсію в імператорську резиденцію – Хофбург, сподобалось навіть більше ніж в Луврі. Взагалі історичний центр Відня компактний, там і карти не треба. Нічний переїзд до Парижу.

3 день

14:00-15:00 – автобусна обзорка в Парижі

15:00-16:00 – вільний час біля Ейфелевої вежі (або факультатив на кораблику по Сені). Зробили 350 фоток з різних ракурсів Марсового поля і площі Трокадеро. В Парижі в моді палки для селфі, їх продають/здають в оренду, ми мали свою.

17:00 – поселення в готель Ibis в передмісті. Готель шикарний: метро поруч, 20 хв. до центру, спокійний район, суперамаркет навпроти, смачнющі сніданки, чисті комфортні кімнати, вперше спала на трьох найм'якіших перинах, відчула себе принцесою:) По-моєму всі були у захваті від готелю.

з 18:00 – вільний час, двері готелю відкриті цілодобово. Ми піднялись на верхівку Ейфелевої за 30 хв., побували біля Тріумфальної Арки та на Єлисейських полях, поїхали на Монмартр (Сакри Кер + Мулєн Руж). Благо метро рулить в Парижі, стали профі по ньому. Купили 1 карнет на двох (14,10Є), щоб потім не думати про білети. До слова, 1 звичайний білет на метро зараз = 1,8Є, тому carnet вигідніше. Останнє метро до готелю о 23:30, далі тільки таксі. Французькі млинці crêpes – вище всяких похвал!

4 день

7:00-8:00 – французький сніданок - просто бомба!

8:00 – виселення з готелю

9:00-17:00 – вільний час. Побували в Нотр-Дамі, погуляли по набережних, садах Тюїльрі, в Лувр зайшли за 20хв! це рекорд)) По обидва боки від Арки Каррузель, що напроти трикутника, є входи в підземний пассаж “Рішельє” з перевернутим трикутником в центрі, там черга в 100 раз менша, ніж нагорі + маса безплатних Wi-Fi. Місце зустрічі в Парижі – площа Згоди/Конкорд. Далі нічний переїзд на батьківщину Моцарта.

5 день

9:00-10:30 – обзорка в Зальцбурзі

10:30-17:30 – вільний час. Місто мале – за 2 год. обійти, зате дуже красиве. Шкодували, що не взяли факультатив «Озерний рай – долина Зальцкаммергут» - всі хвалять. Одна солодка парочка вирішила не повертатись в Україну, не попередивши нас. Христина зробила все від неї залежне, чекали на них 2 год. Завдяки цій парочці прибули в той самий готель в Будапешті о 03:00.

6 день

7:00-9:00 – сніданок

9:30 – виїзд з готелю

13:30-15:00 – митниця. В найближчому кафе обміняли іноземну валюту на гривні.

21:30 – заїхали на Термінал А

23:00 – на ж/д вокзалі Львова

Ще декілька моментів: для туру купила акумулятор до телефона Nomi, тому не мали проблем з зарядками телефонів. Затарились водою в Терміналі А, так як вода в Європі дорога. Надувна подушка і покривало в салон – обов’язково брати. Нічні переїзди для мене дуже важкі, так як в автобусі я ніколи не сплю. Але це все забувається за 2 хв. після того, як прибуваєш в нове місто - на адреналіні ходиш весь день, зате в готелі спиш, як вбитий, та й у парках і біля річок є можливість відпочити.

Ті люди, які розраховують на супер-сильний комфорт – подорожуйте літаками, це економ-тур, і так радість, що за таку суму можна на парочку днів зганяти в Європу.

Турагенство, яке було посередником між нами і Аккордом – дилетантське, намучило нас з документами сповна. Ще й тур, який спершу бронювали відмінився, думали, що вже нікуди не поїдем, але хвала поїздкою дуже задоволені.

Вже шукаю нові пропозиції від Аккорда, ні з яким іншим оператором не з’їздити дешеввше в Європу!

Номінації відгука "До Парижу я готова повертатись знову і знову. C'est mon amour:). "

0
Реклама
Відгуки про інші тури