Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Пізнавайте світ, він цікавий!

"На мій пів-ювілей дружина зробила мені сюрприз: поїздка в Париж на День закоханих. Супер, правда? Але коли настав цей день ми опинились на карнавалі у Венеції…:) "

Відгук туриста Аккорд тур iMoock (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 09 лютого 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Італія - країна натхнення! Мілан, Флоренція, Рим та Венеція!

Розпочати хотів би напевно з того, що ця поїздка стала можливою завдяки туристичній агенції Нота Тревел. Щиро вдячний за це!

З Аккорд-тур подорожував вперше і перший «плюс» хотів би поставити за «Термінал А», - це готельний комплекс, в якому можна поїсти, поспати, залишити власне авто на період мандрівки за цілком розумні гроші, а також це також місце збору туристів.

Автобус: не новий і не старий, без туалету та інтернету:)

Водії: найвищу оцінку віддам їм 5+

Гід, Аня: доброзичлива, ерудована, завжди намагалась вирішувати наші проблеми

Готелі по проживанню: найкращий по дорозі з Австрії в Італію. Звичайний австрійський ґестхауз назву якого зараз просто не пам’ятаю здивував якісними меблями та сантехнікою. Краєвиди навколо супер і вода в крані джерельна, пий скільки влізе:) Друге місце віддав би італійському в околицях Флоренції. Для тих хто вирішив не їхати з групою в Рим, а ще день побути в Флоренції чи поїхати в Пізу є одна незручність: доїзд до залізничного вокзалу або Флоренції. Якщо не шкода 50Є, то можна брати таксі. До Флоренції від готелю їде міський рейсовий автобус, але кажуть, що коли він не вкладається в графік, то в готель може й не заїхати. Готелі Угорщини в хвості списку:) Колишня совдєпія, але чисті. Оскільки це не VIP тур, то Ви маєте з цим миритись.

Готелі по харчуванню (мається на увазі сніданки): перше місце - готель «Будапешт» (не плутайте з готелем з фільму «Готель Будапешт») Шведьський стіл і великий асортимент смачних страв. Друге місце - італійський. Не «Будапешт», але смачно і чисто. Третє місце - австрійський ґестхауз. Смачно, але мало:) Останнє місце - готель в угорському містечку з кумедною назвою Надька Ніже (чи Ніжа) :) Дуже скромна нарізка і хамовита обслуга…

Програма тура: для тих, хто вперше буде цікаво. Порада для всіх на всі часи і поїздки: перед тим, як кудись їхати «наґуґліть» трохи інформації про місця, які будете проїжджати. Це завжди корисно.

Будапешт, Відень, Флоренція, Венеція, Рим - це треба бачити, мацати руками і дихати тим повітрям. Жодні картинки по телевізору не передадуть тих вражень, які оволодівають тобою, коли ти ТАМ! Перемігши втому, не лінуйтесь вийти на вечірні вулиці цих міст, Ви не пошкодуєте!

Негатив: чувак на борту, який по телефону постійно вирішував свої виробничі питання…: (Панове, поважайте тих, хто їде з Вами і хоче слухати гіда, чи просто не хоче слухати Ваші телефонні розборки з колегами по роботі…)

Прикол: на піку падіння гривні один візит в туалет (а вони в Європі майже всі платні) сягав 45 гривень в перерахунку:)

Порада: там де лише можна розраховуйтесь кредиткою, таким чином ви уникнете (зокрема в Угорщині) подвійного обміну і курс таким чином буде найвигідніший для Вас. Перевірено особисто в різних країнах Європи. І ще: 100Є з собою в дорогу може бути мало:) є купа різних додаткових витрат… А ще не розслабляйтесь, там купа злодіїв, як місцевих, так і приїжджих…

Номінації відгука "Пізнавайте світ, він цікавий!"

60
Реклама
Відгуки про інші тури