Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Файний карпатський тур

"Незабутня та неперевершена поїздка…. "

Відгук туриста Аккорд тур Ястремський Володимир (Маріуполь) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 12 травня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Подорож завжди вражає, вона як келих молодого вина, п’янка та ароматна, що розслаблює та спричиняє феєрверк емоцій. А подорож Карпатами та Західною Україною, це як перше кохання, яке швидкоминуче, але незабутнє. Саме до цього кохання завжди повертаєшся, саме з ним порівнюєш всі інші, саме воно є дороговказом на все наступне туристичне життя.

Західна Україна така багатолика.

Це і Львів, у повітрі якого відчуваєш і середньовічну інквізицію з багаттям та тортурами, і шалене кохання із сексуальними втіхами Мазоха, чуєш вірменські молитви та стогін євреїв, що зганяють у гетто. Це місто навіть пахне інакше – ранішньою кавою та духом свободи. У Львів з його старовинними вуличками, з готичними костелами, з традиційними двориками у яких сушать білизну не можна не закохатись…

Це і Івано-Франківськ, менш старовинний, але не менш цікавий – затишний, привітний, відкритий та яскравий. В ньому відчуваєш дух певної провінційності. Але відсутність суєти пробуджує почуття домашнього затишку. Ти відпочиваєш блукаючи його зеленими бульварами…

Це і Прикарпаття, із невеличкими містами та селами – Букове, Верховина, Ворохта, Микуличин, Яремче. Хтось заперечить, що в них нічого робити, і це правда, бо в них потрібно відпочивати – від цивілізації, урбанізації та проблем сьогодення. Саме в цих місцях ти поєднуєшся із природою, чуєш грохот водоспадів та шум гірських річок, ранішнє цвірінчання птахів та звуки трембіти. Прикарпаття є таким таємничим та відкритим, традиційним та сучасним, молодим та старовинним, загадковим та відгадковим.

Карпати – такі різні, вони роз’єднують цивілізації, країни та народи. Ці гори стали водорозділом, але не стали кордоном на взаємопроникненні культури, мови, мистецтва, релігії та світогляду. Карпати – це місце, де відпочиваєш від цивілізованості, занурюєшся у природу, відчуваєш смак первинності, де розумієш що життя плинне і так мало часу на спілкування з природою. Карпати – це місце, де ти спілкуєшся із природою, лікуєшся нею, насолоджуєшся її смаком, відчуваєш її душу, розумієш її звуки, насичуєшся її величчю… Тільки один на один із природою ти відчуваєш себе справжнім, створеним для добра, кохання та життя.

І такий подарунок зміг організувати Аккорд-тур в особі Сергія Копанського. Саме пан Сергій зміг об’єднати нас різних та незнайомих – із Маріуполя та Одеси, із Києва та Дніпропетровська, із Нікополя та Харкова. Ми стали однією командою, однією сім’єю, одним організмом. Цікаві історичні, топографічні та природничі факти від Сергія, зміксовані із тонким гумором зробили наш відпочинок незабутнім, цікавим та змістовним. Психологічне почуття нашої команди Сергієм дозволило урізноманітнити наш відпочинок – походи, пікніки, спілкування. Сергій був двигуном нашої команди, який змусив подолати лінь та страх, та дозволив покорити не тільки горні вершини, а покорити себе….. та залишити найкращі спогади про відпочинок. Сергій нас закохав у Карпати, і ця любов назавжди.

Номінації відгука "Файний карпатський тур"

122
Реклама
Відгуки про інші тури