Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя остання подорож з Аккордом з групою

"Дуже суперечлива подорож. В позитиві: Альпи, природа, замки, архетиктура міст. В негативі: організація тура, місцезнаходження готелів для зупинок. Швейцарії як слід і не побачили. Рейс 881. "

Відгук туриста Аккорд тур netizen (Южноукраїнськ) на тур
Поїздка: 25 вересня 2013
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 246 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Альпійське трі "о" Мюнхен, замок Нойшванштайн, Цюріх і Відень!

Перш за все треба сказати, що приблизно за рік до нас в цей самий тур їздилили наші знайомі, і судячи з їх відгуків організація туру була набагато вищою. Отож подивившись на фото ми також вирішили поїхати в цей тур.

В Будапешті ми були не вперше, тому особливих несподіванок не сталося. Непогана обзорна екскуксія дещо освіжили в пам'яті. Обзорка по Відню тривала трохи більше двох годин. З огляду на те, що в Відні раніше не були, цього вистачило тільки щоб визначитись куди ми хочемо потрапити ще раз.

Про Мюнхен треба сказати окремо. В цей час проходив Октоберфест, тому місто було схоже на розтривожений мурашник. Цікаво, але дуже багато людей.

Дуже сподобався Регенсбург. Шкода, що до нього прийшлося так довго їхати. До того ж водії ніяк не могли знайти місце зустрічи з місцевим гідом. Кружляли навколо міста десь с пів-години.

А от далі почали "вилізати" недоліки організації тура. Неможливо доїхати з під Мюнхену до швейцарських озер за один день так, щоб при цьому відвідати Нойшванштайн, Цюрих та Інтерлакен. В Інтерлакен ви в кращому випадку потрапите пізно ввечері та нічого не побачите. Тому нас привезли туди наступного ранку... для того щоб вийти з автобуса на 15 хвидин (це разом з санітарною зупинкою). Нас знову катали по містечку хвилин 20 замість того, щоб висадити на набережній. Водії сказали: "Не можна". Китайським туристам чомусь було можна, а нам ні.

Друге розчарування, це так званий "відпочинок на швейцарських озерах". Наш готель в Швейцарії був розташований біля містечка Люлі прямо на автобані. Ніяких озер поблизу нема. Тому, якщо Ви, наприклад, не поїдете наступного дня в Берн, Женеву та ін., то відпочивати Ви будете не на озерах, а на автобвні... C'est la vie.

В нашій програмі також було відвідання шнапсоварні неподалік Зальцбурга. Туди ми також не потрапили... вона була в той день зачинена, і ніхто не знав чому. Але здається зараз цього в програмі немає.

Сподобався Зальцбург. Вразила Августинська пивоварня, обов'язково відвідайте.

Окремо треба сказати про Зальцкамергут. Це - щось неймовірне. Сент-Вольфганг, Санкт-Гільген, Хальштат - оминути неможливо.

Якщо не маєте протипоказань, скупайтеся в озері Хевіз. Сіркою будете тхнути зо два дні.

Шанувальникам угорських вин пораджу скоштувати Бодачоньскі вина. Дуже цікаві Бодза Бор та Мускат.

Взагалі, тур не поганий. Але ми набагато краще подивилися Німеччину та Австрію, та практично не побачали Швейцарії. Щось треба в організації міняти...

Номінації відгука "Моя остання подорож з Аккордом з групою"

246
Реклама
Відгуки про інші тури