Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Radionova (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 січня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Родзинки Закарпаття

Принагідно виражаю свою повагу та вдячність компанії Аккорд-Тур за чудову подорож, в якій я відкрила для себе Закарпаття. Тур «Родзинки Закарпаття та фестиваль «Червоне вино» (рейс - №136) став для мене дуже вдалою відпусткою.

Я вперше побувала за Карпатами і приємно вражена природою, особливостями кухні, вином та гостинністю мешканців. Ганна Яковенко – керівник групи та гід Славік (це прізвище) своїм професіоналізмом допомогли в повній мірі відчути ті часи та епохи, які відкрила для мене програма туру. Готель «Унгварський», незважаючи на місцезнаходження в промзоні, виявився досить комфортним, та ще й з власним бюветом, і до Ужгородського замку 10 хвилин пішки.

Відпочинок в термальних калабанях Косіно здивував своїм європейським підходом і комфортом. Чесне слово, в порівнянні з Баденом (була неодноразово), комплекс в Косіно сучасніший і ціни прийнятні. На замітку «Аккорду» - не знайшла в ваших пропозиціях турів з програмою проживання і відпочинку в Косіно. Було б зручно десь поряд жити і відвідувати цей комплекс.

«Аккорд-Туру» - творчих розробок і вдячних туристів, а Боровковій Т. (агенту) – «Провокуй нас на наступні подорожі!».

Номінації відгука

60
Реклама
Відгуки про інші тури