Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур deva-sssr (Полтава) на тур
Поїздка: 26 січня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Тиждень сніжного драйву

Доброго всім дня!

Чудовий тур, для тих хто хоче побачити зимові Карпати. Дуже якісно організований і для любителів покататися на лижах, і для тих хто просто хоче поблукати стежками Олекси Довбуша та насолодитися прекрасними видами з наших чудових гір.

Подорожували ми комфортабельним автобусом по всьому маршруту окрім деяких ділянок, де автобусом проїхати було не можливо, а це під’їзд до Манявського водоспаду та на Драгобрат (поїздку здійснювали місцевим спеціальним транспортом, було дуже захопливо). В автобусі було завжди тепло і чисто (пан Юрій його кожного вечора намивав). Музичне та відео супроводження було тематичним, якщо пісні, то це наших українських гуртів, якщо відео, то - про наш чудовий край.

Проживали в комфортному готелі у Мар’яни і Назара. Номер – затишній і теплий, все необхідне було (рушники, постільна білизна, фен, телевізор) холодильника в номері не було. Єдине, що в дерев’яних котеджах дуже слабка шумоізоляція, неприємний був запах каналізації. Завжди була гаряча вода. Сніданки - смачні і різноманітні. За додаткову плату можна смачно повечеряти, рекомендую спробувати банош з шкварками.

Наш супроводжуючий, гід, екскурсовод, нянька, друг, товариш, мама і тато в одній особі – Сергій Копанський, дуже чудова людина. З ним ніколи не було сумно і нудно. Завжди розповідав цікаві історії, підтримував на кожному кроці. Працює він з любов’ю до кожного, за що ми йому дуже вдячні. Для кожного знайде час, підкаже, що і як краще зробити!!!

Отже, друзі, подорожувати з Акордом цікаво і надійно всі терміни і маршрути відповідали програмі. Нажаль ми не побували у ресторані Гуцульщина в Яремчі (не зібралось достатня кількість відвідувачів) але вражень від туру було достатньо!

Номінації відгука

32
Реклама
Відгуки про інші тури