Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур bvb_fan (Тернопіль) на тур
Поїздка: 30 грудня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Празькі вихідні Прага, Дрезден, Карлові Вари

Щойно повернулись з цього туру, правда новорічного. Оскільки досвід подорожей автобусом в мене досить непоганий, хочу поділитись власними думками та враженнями від мандрівки.

Спочатку про особистості. Керівник групи (рейс 466) – Мишко Аліна дуже професійний менеджер, який вміло виконує свої обов’язки. Приємна, розумна та легка у спілкуванні дівчина. Контакт із групою на 5, особисті якості на 5+.

Тепер щодо самого туру. Як на мене, то екскурсія по Львову була надто суха, коротка і не дуже цікава. У порівнянні з іншими туристами Старе місто я добре знаю, але після цієї екскурсії, якби я його не знав, то навряд чи б в мене виникло дуже сильне бажання дізнатись більше. Раджу або замінити екскурсовода, або зробити час і маршрут цікавішими. Благо, в Львові є з чого вибрати.

Переїзд. Виявляється багато людей не знає, що після нічного переїзду автобус має відстій 8-9 годин. Тому нехай туроператори про це завжди повідомляють, бо для декого це стало неприємним сюрпризом, що їм довелось провести в Празі в перший день 9 годин.

Готель. Ми проживали в готелі за 26 км від Праги, але він виявився прекрасним. Номера, сніданки, прибирання – все на дуже пристойному рівні. З готелю в центр міста автобус нас підвозив. Тому за готель Аккорду особливе дякую:)

Міста. Прага моє одне з найулюбленіших міст – тут я вже в третє, але через декілька років обов’язково сюди повернусь. Прекрасна архітектура, мальовничі вулички, ціла купа пам’ятників, і щось таке, що завжди тягне в це місто. Тому хто тут ще не був – обов’язково збирайте манатки та їдьте, тому що краще раз побачити ніж 100 разів почути!

Дрезден. Місто після Другої світової було зруйноване вщент, але німці як сильна нація, поставивши собі мету – її точно досягнуть. Так і тут – місто відбудували і тепер воно манить сюди туристів. Скажу одразу – тут немає такої величезної к-сті пам’яток архітектури як в Празі але подивитись є на що. Цвінгер, Фрауенкірхе, Балкон Європи, Стіна всіх герцогів та королів Саксонії (дуже класний задум) та інше припадуть точно до душі. А якщо ви хоч трішки цікавитесь мистецтвом – то для вас тут буде рай:) Суттєвий мінус міста – дуже багато сміття по вулицях, яке чи то не прибирають вчасно, чи взагалі не прибирають.

Факультативні екскурсії. Я є прихильником того, що якщо хочеш справді відчути і побачити місто то потрібно в ньому гуляти самому, спокійно і довго. Кораблик по Влтаві багатьом не сподобався (ну це і не дивно – зима, холодно, і нічого мега-цікавого не розказують, єдиний плюс – шведський стіл і можна вина випити), Градчани як на мене це взагалі «ні про що» (звісно якщо ви не історик). В Карлові Вари можна їхати – невелике містечко в лісах, яке заспокоює і в якому можна цілющої водички напитись:) І пів дня на нього вам буде повністю достатньо.

Цвінгер в Дрездені. Якщо любите мистецтво, то варіантів інших немає - йти 100%. В маленькій Швейцарії особисто не був, але фотки бачив – як на мене - красиво (взимку не так як в теплі пори року), але додатково за це платити такі гроші я не став. Ці кошти та час краще витратити на саме місто, або на закупи в ньому (перед Різдвом знижки шалені, на Новий рік вже менше).

Якщо загалом, то тур організований добре - критичних зауважень по організації немає. Дякую!

P. S. на Новий рік в Празі просто безмежна к-сть туристів, тому ввечері спокійно не погуляєте.

Номінації відгука

1
Реклама
Відгуки про інші тури