Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Ilia_Muromez (Харків) на тур
Поїздка: 17 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Добрий вечер всім, хто любить веселі подорожі! Хоча з моменту туру "«Ожерелье Гуцульщины»" і пройшов місяць, але я досі знаходжусь під враженнями від поїздки.

Перше з чого хотілось би почати це природа. Мальовничі карпатські гори, зелені полонини та чисте повітр'я, не залишусь Вас байдужими. Швидкі лісові річки та чудові водоспади просто заворожують (жалкую, що не скупався в Манявському водоспаді іншого разу залюбки це зроблю та зігріюсь ароматним та міцним прикарпатським бальзамом). Прогулянка в лісі в якому виросли мов гриби великі скелі в рамках екскурсії по " стежці Довбуша " зовсім не втомлює, а наповнює гарними враженнями.

Окремо хочется виділити поїздку на " Буковель", гарні лижні спуски, грандіозний комплекс для відпочинку сподобається не лише любителям лижного спорту, але і туристам, які полюбляють більш спокійний та затишний відпочинок, чудово що в Україні є такі гарні туристичні місця европейского рівня.

Взагалі раджу не пропустили жодну екскурсію на природі ви не пошкодуете.

Крім того дуже справила враження архітектура тих місць де ми були. Стародавні руїни замків, велике розмаїття культових споруд (Івано-Франківськ, Львів, Коломия), музеї. Все це сподобається всім тим, хто полюбляє історію (особисто мені було дуже цікаво дізнатись про деякі історичні факти з історії власної країни).

Для мене цей тур був дуже цікавим та пізнавальним, як для людини зі Східної України, яка ніколи не була на Західній Україні. Мене дуже вразила гуцульська культура її незвичні традиції, звичаї та мови. Сподобалось, що люди там доброзичливі та привітні.

Але все ж таки головною окрасою, вогнем та рушійною силою нашого туру був керівник групи - Сергій Копанський. Мабуть, якщо ви читали попередні відгуки ви помітили скільки добрих відгуків на його адресу було зроблено, і не даремно він це заслуговує. Людина професіонал своєї справи, ніколи не давав нікому нудьгувати, людина з чудовим почуттям гумору, він зумів згутрувати всю групу, створити в ній гарну сімейну атмосферу.

Дуже дякую Вам Сергію, хотілось би знову з Вами зустрітися! І дуже дякую всім учасникам туру!

Номінації відгука

1
Реклама
Відгуки про інші тури