Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Ang (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 05 грудня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур SPO*111 Три щасливі дні... Новий рік у Празі

Рейс 699, з 05/12/2014-08/12/2014! Настрій зіпсований, як тільки дали паспорта на руки, віза під тур словацька, тобто на 3 дні! Хоча в мене паспорт з німецьким мультишенгеном був відкритий перед тим! Крім того я сиділа позаду 2-х російськомовних дівчат, які цілу дорогу ржали як коні, і не давали спокою, коли я зробила зауваження керівнику групи Назару Кишенюку (який сидів біля них і виходив з ними регулярно на перекур, тобто дружив з ними), то він сказав, а що тут такого, вони мають право голосно говорити і сміятись до 22,00 год, хоча то вже було 22.08 словацького часу, а українського 23,08 год.!

Доречі про керівника групи можу сказати, що мододий некомпетентний, таке враження, що він перший раз в турі, на жодне питання щодо країн чи історії чи грошової одиниці не міг відповісти нічого толком! Хай перед поїздкою відкриє google і хоч щось почитає про країни, в які вирушає! Я була в Європі дуже багато раз, з Аккордом вдруге - і востаннє!

А тим, хто відповідав за подачу документів в Словацьке посольство окереме "неспасибі", купа грошей та документів, а толку ноль (3 дні жодна країна не відкриває, хоча б 1-2 із запасом)! Назад шалено поспішали, щоб встигнути перетнути кордон, бо була б депортація! Доречі, Братиславу так і толком не побачила! 1 год вечером екскурсії після повернення з Відню (ціна на який була окремою - 26 євро), втомлені в 21 год., в дощ йшли дивитись Братиславу! А що вночі побачиш! Словакія тільки була для ночівлі та для відкриття віз, а основіні екскурсії це Відень за додаткові гроші і на наступний день Будапешт, в якому теж все була за гроші!!! Раніше я була і там, і там, а от Братиславу хотілось б більше побачити і бажано в день!

А ще у Відні всі чекали мамочку з дитиною, яка прийшла на 45 хв. пізніше! Минулого разу я запізнилась на 5 хв. в автобус, і мене нічто не чекав, залишив Аккорд на окраїні Будапешту вечером біля торгового центру! Добре, що я володію англійською і добралась до готелю двома видами транспорту, а наша керівник групи навіть не прийшла в потім в номер перевірити чи ми на місці! Теж доречі була малолітньою! Зверніть увагу на своїх керівників груп!

Єдине, хто сподобався-це гід в Відні, хороша знаюча жінка, Ольга здається звали! Багато знає з історії міста та країни і гарно проводить екскурсію!
На рахунок алкоголю, 0,5 літра на всю дорогу на двох (16 годин були в дорозі) - це не так і багато, не тільки ми вживали, а половина автобуса позаду, щоб їжа травилась і в дорозі не отравитись, сухом"ятка була! і ніякого будана в нас не було з поганим настроєм!

А ви дівчата, "пахли сигаретами", на кожній санітарній зупинці накурювались, то це нічого? не воняє? І всю дорогу і вдень і вночі повністю відкидали сидіння на наші ноги! Я відкидала своє тільки вночі, зповаги до тих, хто сидів позаду! І не повністю! Навіть вдень поїсти не можливо було, столик розкласти, бо сидіння ваше було на ногах! Я особисто зауважень не робила, а мій супутник, мужчина зробив! так як ноги в нього подовші, і важко було сидіти! А я терпіла всю дорогу вас!!!

Номінації відгука

1
Реклама
Відгуки про інші тури