Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур BlackFox (Луцьк) на тур
Поїздка: 20 грудня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Прикольними містами: Дрезден + Прага + Брно + Краків!!!

ЖАХЛИВО!!!, що ми раніше не користувалися пропозиціями від

АККОРД тура)))) …

20.11.14 в чоловіка солідна дата - 40 років, а я поняття не мала який йому зробити подарунок. Ми звикли подорожувати самостійно, вже трошки побачили світу. Девальвація гривні і ціна на бензин шепотіли сидіть вдома, а душа просила нових вражень. Пропозиція сама прийшла на попит. В друзі «В Контакті» попросилась дівчинка Юля з туристичного агенства і понеслось:

04.11.14

Юлия

запрошую Вас в нашу групу МОРЕ ТУРІВ https: //vk. com/1moreturov, яка присвячена цікавому відпочинку по класним цінам! Група також у мене на стіні - перший запис. В нашій групі завжди багато акцій з подарунками. Вступіть в групу БУДЬ ЛАСКА! Дякую за увагу)) Удачі!

04.11.14

Таня

Добрий день. Можливо підскажете.. Куди можна поїхати (2 особи) всього на два дні субота-неділя... максимум захопити ще пятницю.... Можливо в Карпатах щось цікаве..... або ближнє зарубіжжя.... шенген є....

Таким чином, завдяки швидкому реагуванню місцевої агенції «Море турів» у м. Луцьк, зупинилась на подорожі «Прикольними містами». В Кракові вже були років 15 тому, а от Прага була тільки мрією. Мрія збулась, все пройшло навіть краще ніж очікували. Ніби попали в дитинство, коли дорослі водять за ручку і вирішують всі питання. По фатку – дорослих за ручку водила не по рокам досвідчена Надя Меда. ЇЇ почуття гумору і коректність заслуговують на окрему довгу розповідь)) Відчувалось, що система туру давно налагоджена і працює без збоїв. Незважаючи на форс-мажор, зламався потяг Hyundai Київ-Львів, в якому було кілька людей з нашої екскурсії, всі попали і в Краків і в Прагу. Своїх в біді не залишили, дочекалися, організували їх доїзд. Ще раз переконалась в прислів’ї «оптом дешевше», яке підтвердилось якістю підібраних організаторами готелів та професіоналізмом екскурсоводів.

Для тих, хто хоче скористатися даним туром, можу порекомендувати два варіанти:

1) Якщо немає обмеження в фінансах, беріть запропоновані екскурсії і насолоджуйтесь моментами.

2) Для тих, хто при перерахунку злотих, крон і євро на гривні –падає в обморок – слід завчасно запланувати свою мандрівку. Просто почитайте про історичні місця, відгуки туристів, перегляньте відео, якого зараз є достатньо в інтернет-мережі. Поставте в телефон пішохідний gps навігатор, або ж роздобудьте звичайну карту міста (з останнім проблем не буде, за це подбає екскурсовод).

Одягайтесь комфортно, не забувайте про зручне взуття і, головне, ідентифікуйте себе жовто-блакитною стрічкою, щоб чути повсюди таке рідне СЛАВА УКРАЇНІ!

Навіть раджу не брати професійних важких камер, оскільки фотошедеври давно зроблені до вас, а носити техніку на собі цілий день прийдеться. Тут виставляю лише єдине фото трубача з Кракова, якого всі чують, але без 50-ти кратного зума не бачать. Надіюсь, ті що вже стояли під високою вежею в очікуванні його привітання, зараз посміхнуться.

А завершую свій відгук словами Марка Твена "На смертному одрі ми будемо жаліти лише про одне - що мало любили, і мало подорожували".

Дякую.

Номінації відгука

5
Реклама
Відгуки про інші тури