Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Кирил (Покров) на тур
Поїздка: 11 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур А я в Парижі! + Діснейленд!

Привіт! Їздили в тур в кінці осені, а потрапили наче у весну! В усіх країнах, де перебували, було дуже тепло! В першу чергу, велике дякуємо чудовому керівнику групи ЮЛІАНІ ПОПОВИЧ! Вона з легкістю знаходила з усіма спільну мову і протягом всього туру не втратила свого позитиву, заряду бадьорості і організованості! Юліана весело і невимушено організовувала супровід туристів протягом усього нашого туру, за що ми їй дуже вдячні!

Подорожуючи в цьому чудовому турі можна було побачити не лише великі, красиві міста, насичені і збагачені віковою історією, а й познайомитись з вікна автобусу з природою, селами і містечками країн, територією котрих ми проїзжали!

Автобус був достатньо комфортний, але сидіння були досить не зручні. Тому, варто прихопити з собою якусь м'яку сидушку, бо тривалі переїзди, в тому числі й нічні, в поєднанні із незручними сидіннями здадуться досить важкими! Але окрему вдячність висловлюємо водіям, які протягом усього туру не втрачали пильності та уважності за кермом, а в усі пункти призначень ми доставались без затримок! Автобус рейсу №336 був повністю заповнений.

Були гарні готелі, в котрих залишались на ночівлю. Особливо дуже сподобався Appartcity у Парижі, номер у котрому був дуже комфортний, чистий, охайний та оснащений усім необхідним! Сніданки у готелях були дуже ситні та поживні!

Дуже сподобались екскурсоводи! Олена Єлінова провела незабутню екскурсію у Відні, а Іван Іванович з його відмінним почуттям гумору та Ліліт зі своїм паризьким шармом провели неперевершені екскурсії та познайомили з Монмартром та Лувром у Парижі!

Після подорожі залишилось море позитивних і приємних вражень, емоцій і спогадів, за що велике вам дякуємо!

Номінації відгука

1
Реклама
Відгуки про інші тури