Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Lasso (Харків) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 17 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Доброго дня!

Всім, хто любить красу природи, не бажає поспіхом бігати за екскурсоводом та на ходу робити розмиті фотографії, а також трохи нудьгує від сухих історичних розповідей у однакових музеях, цей тур підійде якнайкраще!

Ви по-новому закохаєтесь у нашу країну (як у її природу, так і в історію та культуру) та здобудете інші, точно не гірші враження, ніж у Європі.

Під час подорожі ви отримаєте нові етнографічні знання про гуцулів, а також про більш сучасних історичних постатей, оціните красу поєднання гір, водоспадів та рівнин, європейську архітектуру західноукраїнських міст, побачите старовинні храми та будівлі, спробуєте місцеві делікатеси, можливо навіть відкриєте в собі новий музичний смак - як тільки все це компактно вміщено всього у 6 коротких осінніх днів?

Треба бути готовим до активної ходьби, але ніяких надзусиль не потрібно - навіть старші люди не сказали жодного поганого слова.

Наша компанія дуже вдячна турфірмі за цю мандрівку, а особливо нашому найкращому гідові пану Сергію Копанському, який створив теплу сімейну атмосферу та, наче чарівник, занурив свідомість у атмосферу карпатського життя.

Номінації відгука

5
Реклама
Відгуки про інші тури