Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур KoFeiN (Харків) на тур
Поїздка: 17 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 62 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Всім привіт!

Ось тіки повернулись із дружиною та друзями із мандрівки. Вирішив, ще на свіжу голову написати відгук...

Який, надіюсь допоможе колегам визначитись із мандрівкою! Та залишити свої враження!

Оскільки це мій перший тур по західній Україні!

І так поїхали...

Гарний сбалансований тур, є музеї, церкви і багато природи. Як на мене тур, підійде родини, молоді так і людям старшим. Не великі переїзди, досить багато вільного часу (але не занадто), що дає можливість в самотушки погуляти-покружляти. Екскурсії в принципі радив відвідати всі, може десь бцде трішки нудно (я наприклад не дуже полюбляю всілякі музеї, але то на любителя) в Коломиї наприклад була гарна жіночка екскурсовод.

Готелі. В Івано-Франківську готель "Надія" солідний, гарний готель европейського рівня... нарвкань нема все кльово! (По більше таких готелів Україні;)

Ресторайція "Десятка" приемно порадує своїми різноманіттям страв та низьких цін. Впевнено рекомендую!

В Яремчому нас приймав готель "Станіславський"... Багато нарікань звичайно викликав сніданок, не такий як у "Надії" але голодним не залишився ніхто. Взагалі не погане місце, гарний вид з вікна, комфортні номери, але є багато маленьких технічних недоліків (надіюсь адміністрація зверне увагу на такі дрібнички як вікна балкону в нашому номері з них дуло та душові кабінки не завжди зачінялись як потрібно). Кухня у готелі слабувата, ходили не подалік в заклад " На пеньках", не поганий заклад в принціпі досить бюджетно та смачно! Але не зважаючи на все готель здосить не поганий.

Про персонал мандрівки (керівник і водій) можно сказати багато хорошо:

І так, автобусьер Володя відпрацював на відмінно, чемний, чуйний профессіонал. Як взагалі як і його стальний кінь...

Керівник туру заслуговує особливої уваги. Сергій та людина завдяки якій відпочинок стає чимось більшим... Одразу видно, що лбюдина профессіонал своє справи. КУпа історій, анегдотів, випадків із вланого життя. Підбірка відео та аудіо матеріалів все на рівні. Все вчасно і умістно. Велике йому СПАСИБІ! До зустрічі на стежках!

Номінації відгука

5
Реклама
Відгуки про інші тури