Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Наталка (Вараш) на тур
Поїздка: 27 липня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Шість чудових миттєвостей Краків, Прага, Відень + Будапешт і Егер

Вже випав перший сніг і скоро настане зима, а я до цього часу перебуваю в солодких спогадах про чудову подорож...

В першу чергу хочу щиро подякувати туристичній компанії "Акорд-тур", керівнику групи Ірині Христич та водіям автобусу за хорошу організацію поїздки (рейс №188,27липня 2014 року). Я отримала масу прекрасних емоцій від перебування в чотирьох Європейських містах. Це - величний Будапешт, манірний Відень, казковий Крумлов та містична Прага.

Мені сподобалось абсолютно все! Готелі хороші (чистенькі номери, смачні сніданки...). Автобус - комфортний, водіїї автобусу ввічливі та терплячі (на наші багато-багато-багаторазові прохання: "Ой, відкрийте, будь ласка, багажник, бо забули дістати... "))) чемно відчиняли багажне відділення). Екскурсоводи в усіх містах - професіонали своєї справи, розповідали цікаво, відповідали на всі наші запитання. Керівник групи, Ірочка Христич, розважала нас під час подорожі цікавими розповідями про відвідувані нами країни. Вона ознайомила нас з культурою та історією цих країн, показувала нам різноманітні фільми.

Із факультативних екскурсій обрала (і не пошкодувала!) купальні Сєчєні (дуже доречно, особливо після нічного переїзду...), "кораблик" в Будапешті (прекрасний краєвид та дуже смачне шампанське!), "Палац Імперії - Шенбрунн" (варто хоч раз в житті побувати, щоб побачити цю розкіш), "Легенди середньовічного Крумлова" (вечеря дуже смачна). В Празі вирішила додаткових екскурсій не брати, а просто бродила по вулицях, відвідувала кафе та бутіки.

Тепер збираюсь знову придбати путівку в "Акорді", щоб відсвяткувати католицьке Різдво, полинути в святкову атмосферу різдвяної ялинки та колядок...

Номінації відгука

2
Реклама
Відгуки про інші тури