Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур lyda21021989 (Кам
Поїздка: 18 жовтня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 1 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Доброго дня!

Мріяли давно побувати в Парижі і ось наша мрія здійснилася. Хочу поділитися тим, як ми провели цей незабутній тиждень.

Приїхавши в 7-00 на ж. д. вокзал Львова ми одразу поїхали на автобусі від Акорда до Терміналу А.

Термінал А знаходиться за 20 хв. від ж. д вокзалу. Там ми відпочили трішки. поїли, зарядили телефони, купили необхідне в дорогу і в 9-50 ми поїхали в нашу подорож. До кордону з Польщею їхати менше години, і тоді ще приблизно 2 години на кордоні і ось ми вже в Європі. По дорозі до Вроцлава ми заїхали перекусити, правда нам там не дуже сподобалася кухня, але може бути.... НА ВЕЧІР МИ прибули до Вроцлава, в нас на вибір була екскурсія, або вільний час, ми обрали вільний час і 2 години гуляли вулицями вечірнього Вроцлава. До готелю Villa Park ми потрапили в 1 годині ночі, швидко посилилися в номер. Номер нормальний, але гірший від тих що попереду. Сніданок о 9-00, був дуже ситний, фуршетний стіл, їжі багато, голодними ніхто не залишився.

Тоді ми вирушили до Німеччини в Берлін. Гарне чисте місто. Спочатку була оглядова екскурсія, яка входила в ціну тура, а тоді були екскурсії на вибір, але ми самостійно гуляли по місту. Ввечері взяли додаткову екскурсію Зачарований Берлін 18 євро з людини і після цього вирішили, що будемо самостійно гуляти по містах. В 22-23 годині ми вирушили в нічний переїзд до Парижа. Було нормально, в автобусі тепло, правда трішки тісновато для тих особливо в кого високий зріст. Взагалі хочу сказати, що їхати було як мені не важко, дуже класний гід Руслан Федоров, якого просто хотілося слухати, з приємним тембром голосу і взагалі класна людина. Цікаві і тематичні фільми радували нас. Зупитки були приблизно кожних 3-3,5 години, все було пунктуально, ніхто не запізнювався, так як нас заздалегідь попередили, що чекати ніхто нікого не буде. (дівчину в Празі ледь не залишили, чекали її майже годину, але все обійшлося, їй повезло)....

День третій - Париж-місто мрії...... Спочатку в нас була оглядова автобусна екскурсія, а далі вільний час, або додаткові екскурсії.. Ми звичайно вибрали вільний час.. Так як нам всім роздали карти Парижу і метро орієнтувати було не важко, заблукати в Парижі важко, так як завжди все сходиться до річки Сена. В 22-00 був загальний збір групи на запланованому місці. щоб разом їхати в готель і засилятися. Добиралися ми на метро. це вже за свій кошт, біле коштує 1,7 Є (але якщо ми плануєте самостійно гуляти по Парижу. ражу купити 10 білетів за 13-70Є, вони не пропадуть, так як нам і не вистачило ми ще докупляли).

До готелю приблизно 30 хв. на метро і 3 зупинки на автобусі. Наш готель Residence le fontainebleau нам дуже сподобався, можна сказати найкращий готель зі всіх де ми були під час туру. В номері є кухня, де був чайник, плита. мікрохвильовка, посуд. Сніданки супер, великі, нам казали що в Парижі в готелях годують погано але це виявилось не так. Гарясий круасан. багет, джеми, шинки, сир, йогурт, яйце, пластівці, соки, кава і чай, ну дуже великий....

На другий день ми зранку вирушили в самостійну подорож по Парижу, аяка стала незабутньою для нас. Париж це місто яке хочеться повертатися туди ще і ще..... Ходили по Єлісейських полях, це алея з бутіками різних світових брендів, були на Монмарді. в районі Ля Дефанс, Лувр, біля опери, і просто ходили кварталами Парижу. Для нас було головне просто незалежати від групи. Ввечері ми любувалися Вежею. Вона доречі мерехтить кожної години, 4 хв. приблизно. в 19-00,20-00 і так далі. Самостійно добралися до готелю (доречі нет платний 5 евро на добу і підключається тільки один пристрій в кімнаті) в Польщі інтернет безкоштовний.

на пятий день ми зранку вирушили До Люксенбургу, гарне тихе місто, але цілий день там нема що робити... хіба що шопінгувати чим і займалися. Після цього нічний переїзд до Праги. Прага чудове гарне, старовинне місто, де не дуже дорого, зрівнюючи з іншими містами де ми були. Але після Парижу ми вже на 100 % не могли захоплюватися нічим. Вночі ми приїхали до Польського готелю Orbis Magura/ гарний готел, чисто, сніданки великі. Зранку ми вирушили до Кракова, там погуляли 3 години і додому. Кордон ми пройшли швидко і в 23-00т ми вже були на Терміналі А.

Дуже вдячна Акорд-туру за поїздку, все було супер, всім раджу.

Кому щось буде цікаво можете писати на емайл luda21021989@mail. ru

Номінації відгука

1
Реклама
Відгуки про інші тури