Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Svetlana (Миколаїв) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 08 листопада 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Празька цукерочка Прага, Карлові Вари, Замок Штейнберг +Дрезден



Вернулась з туру "Пражская конфетка", рейс №181.

Хочу поділитися своїми враженнями від туру.

Вибираючи цей тур з чоловіком, мені одразу сподобалось, те що в Празі ми будемо 4 дні в готелі. Це зручно, тому що кожень день збирати речі і ночувати в різних готелях не хотілось. В готелі "Глобус"*** була задоволена, добиратися до нього було дуже легко. Дуже вдячна нашому гіду Тетяні Олійник. Багато знає цікавої інформації. Відразу попередила як нам поводитися в Празі, показала місця не можно поміняти валюту без комісій та ін.

В перший день коли я побачила центральну вулицю, мене здивувала краса цього міста, кожний будинок мав різний колір, свою історію. Історична атмосфера відразу відчувалась. Найбільше мені сподобалась неймовірна краса собора святого Віта, шедевр готичної та неоготичної архітектури.

На наступний день ми поїхали в Ческі Крумлов. Яка там краса. Там є дуже маленькі хатинки. Мені здавалось, що я потрапила в якусь казку. Ніби час перекрутили назад в дитинство. І представляла собі що ось... ось зараз з цих хатинок вийдуть гноми, чи інші казкові герої =). У вечері на кожному будинку, горять гарні фонарі, факели. На підлозі стоять великі свічкі. Багато музеїв, яскравтих магазинів з сувенірами та декором. Рекомендую всім туди приїхати на ескурсію.

Карлові Вари це курортне місто. Там в основному відпочивають та лікуваються мінеральними джерелами. Їх там дуже багато. Також майже всі знають, що там знаходиться завод "Бехеровка". Ми купили всі пять видів. В Україні я не бачила чотири інших осортиментів. Придбали звичайно дешевше чим в Україні. І хто туди приїзжає, треба обовязково попробувати або придбати чеські вафлі (оплатки). Великий асортимент. Я купила 8 видів. Так що мандрівники, хто ще не був в Чехії, рекомендую поїхати с "Аккорт-Тур"!!!

Номінації відгука

8
Реклама
Відгуки про інші тури