Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Вера (Луцьк) на тур
Поїздка: 25 жовтня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 151 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Вікенд в Європі!  Краків, Прага, Відень та Будапешт

Кілька днів тому повернулася з незабутньої подорожі, враження всі тільки найпозитивніші! Поїздку обирала через туристичну компанію Файна, хто планує подорожувати з Луцька не прогадаєте якщо скористаєтесь послугами даної тур агенції (професіоналізм найвищого рівня, - підбір туру, який задовольнить саме Вас, дбайливе ставлення та слушні поради).

Перший день подорожі розпочався з самого серця західної України, а саме міста Львів, міста, в яке не можна не закохатись з першого погляду, міста, в яке не можливо не повернутись! Після екскурсії всіх доставили на термінал А (комплекс, який знаходиться кілька кілометрів за Львовом, - місце, де можна відпочити, зарядити необхідні пристрої, перекусити чи випити кави). Згодом ми вирушили покоряти інші міста. Наш гід Марина була уважною, обізнаною в своїй справі. Нам видавались карти міст, які ми відвідували, роздруковані актуальні фрази мовами, на яких розмовляють жителі країн, в яких ми були. Водії професійно виконували свою роботу, були веселими та вічливими, автобус зручний, чистий та теплий. Цікава підбірка відеофайлів. Зупинки були приблизно кожні 3 години. Їхали через Польщу, тому на одній з таких зупинок вдалось в місцевому закладі покуштувати національні польські страви, суп Журек однозначно вартий уваги! Вранці наступного дня приїхали в Прагу, - старовинну, містичну та водночас сучасну столицю, яка просто не може не захопити своїми вуличками, храмами та пам’ятниками архітектури. Це місто пивоварень, Бехеровки, каміння Swarovski та незабутніх вражень. Обовязкого скуштуйте вепрове м'ясо та місцеве пиво! Особисто мені сподобалось Hard Rock Cafe, воно в Празі найбільше серед усіх закладів даної мережі, які розкидані по різних куточках світу. На території Праги є багато магазинів зі знижками, торгових центрів, музеїв, цікавих закладів. Відвідали екскурсію на кораблі, де був шведський стіл з неймовірною смакотою, чаруючі око краєвиди та цікаві розповіді екскурсовода. На ночівлю ми поїхали в місто Дьор, готель знаходиться в самому центрі, вид з вікна просто супер, номери чисті і зручні, сніданок достойний уваги. Зранку наступного дня поїхали в Відень, це захоплююче місто, яке наповнене помпезними спорудами, варто скуштувати там каву, штрудель, торт Захер і віденські сосиски, які продаються просто на вулиці, але смакота неймовірна! Після цього ми вирушили в Будапешт, спочатку ознайомились з ним за допомогою пішохідної екскурсії, з екскурсоводом, в якого прекрасне почуття гумору, а після цього вирушили корабликом по Дунаю. Корабель просто шикарний, - з диванчиками, подушками і бокалом шампанського подорожувати було одне задоволення. Будапешт настільки красиве місто, що об’їздивши багато Європейських столиць, саме Будапешт після цієї подорожі став моїм найулюбленішим! Нічна підсвітка міста - це просто неймовірно, казково, захоплююче! Єдиний недолік, що не було часу відвідати термальні купальні у Будапешті.

Це ідеальний варіант і для подорожі в компанії друзів і для романтичного проведення часу удвох з коханою людиною і для часу побути самому і зосередитись на подорожі, побувши наодинці з собою і для сімейної поїздки з дітьми. Це вдалий вибір і для шопінгу і для духовного збагачення і для розширення своїх кулінарних горизонтів! Я досі під враженнями від поїздки, однозначно хочу повернутись в Будапешт, шкода що в неймовірний уікенд залишився тільки на світлинах фотографій!

Тому якщо ви вагаєтесь їхати чи ні, однозначно їдьте, подорожуйте, насолоджуйтесь життям! Пориньте в атмосферу свята!

Шлейфом кави Львів Вас зачарує,

Польські страви не дадуть спокою,

Водій і гід в дорозі Вас пильнує,

А Прага манить, мов жива, рукою!

Ви їхнє пиво покуштуйте,

На вепра грошей не шкодуйте!

У Відні все немов у казці,

Прислухайтесь моїй підказці,

Відвідайте чарівне місто,

Там струдель із смачного тіста!

А Будапешт Вас зачарує,

Кораблик з Вами помандрує,

Шампанське, місто у вогнях…..

Такого не бачили Ви навіть у снах!

Подорожей всім незабутніх бажаю,

На свою наступну поїздку з нетерпінням чекаю!




Номінації відгука

6
Реклама
Відгуки про інші тури