Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Оксана (Хмельницький) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 16 жовтня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Прикольними містами: Дрезден + Прага + Брно + Краків!!!

Доброго дня! Нещодавно повернулась з туру "Прикольними городами" і навіть не можу передати ті емоції, що в мене виникли під час неї. Дуже цікавий та чудовий тур, їдьте, не пожалкуєте!

Тур розпочався з величного Львову, потім нас захопив старовинний Краків та заключною подорожжю була Прага. Всі екскурсоводи були на вищому рівні, так і хотілось їх слухати й слухати. Особливо хочеться відмітити екскурсовода по Кракові - Станіслава, який харизматично та цікаво розповідав про красоти міста. Під час туру були замовленні додаткові екскурсії в Кракові - це Велічка та Акрополь. Дуже вражена красою цих місць. А в Празі була здійснена додаткова екскрсія по нічному місту на кораблику, яка тривала 2 години. Нічна Прага це щось неперевершене...

З приводу готелів, в яких нам довелось побувати можу сказати, що приємно вражена... все чисто, комфортно та підібрано досить влучно. Сніданки, які враховувались в поїздку були чудовими. Великий асортимент та вибір на будь який смак, не міг не радувати.

Хотілося б висловити велику вдячність організаторам цього вікенду "Аккорд - туру", а також нашому неперевершеному керівнику групи Тетяні Лемесі. Подорожуючи мені потраплялось зустріти багатьох людей, які супроводжували групу, але таких як Таня, я ще не зустрічала. Їй вдалось так організувати групу, що ми дійсно стали дружньою сім`єю на цих 4 дні. За допомогою неї наша поїздка перетворилась на незабутню подорож.

Дякую за чудовий уікенд!!!

Номінації відгука

2
Реклама
Відгуки про інші тури