Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Наталія (КИЇВ) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 15 вересня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «

Відгук на тур Ніжність іспанського сонця!

Всім доброго дня! Рейс №691 (15/09/14-27/09/14)

З "Аккорд-туром" в Європі вже 5-й раз і мені бракує слів, щоб висловити велику подяку за прекрасну організацію подорожі - здійснення моєї мрії - поїздки в Барселону! Багато хто напевно скаже, що Барселона, далеко не найкрасивіше місто в Європі щоб бути мрією, все це так, але є в ній унікальна чарівність, яку надав місту архітектор Antoni Gaudi. Він залишив після себе унікальні пам'ятки архітектури, які зробили її одним з центрів культурного туризму в світі.

Символ Барселони, вінець творіння великого іспанського архітектора Antoni Gaudi - Sagrada Familia (Храм Cвятого Сімейства) - заворожує грандіозністю, величністю, майстерністю виконання найдрібніших деталей. Розміри храму просто колосальні. Шкода, що камера не передає всієї краси храму, один раз побачивши, його неможливо забути… Одним з місць, які кожен турист повинен відвідати перебуваючи в Барселоні є неповторне і оригінальне творіння Gaudi - Park Güell - тут архітектура дуже органічно поєднується з природою. Gaudi переносить закони природи на архітектуру, йому вдалося домогтися безперервної плинності форм, доступних лише живій природі. В парку кожен сантиметр - це витвір мистецтва, звідси відкривається прекрасний вид на Барселону. Прогулянка по парку подарує вам колосальну кількість позитивних емоцій. А потім, набравшись вражень, вже можете відпочити в затишному кафе скуштувавши страви іспанської кухні на Plaza Real (Королівська площа), відвідати найвідоміший ринок Boqueria, погуляти по пішохідній вулиці La Rambla і в тіні вікових дерев поміркувати про велич творінь Gaudi.

Стосовно інших екскурсій: гора Монсеррат (прекрасна природа, бенедиктинський монастир, заснований понад тисячу років тому, який є духовним центром Каталонії і куди стікаються паломники з усього світу, щоб поклонитися скульптурі Чорної Мадонни, що зберігається в базиліці), Монако (з шикарним життям, розкішшю, багатством), Лазурний берег Франції, Венеція (чудове місто, відоме перш за все своїми красивими каналами, вузькими вуличками, гондолами, карнавалами і масками), Австрія (долина Зальцкаммергут є озерним краєм, оточеним з усіх боків гірськими вершинами і альпійськими луками які зачаровують і не зрівняються ні з одним красивим містом. Краще видів, створених самою природою, просто немає... Відень - це одна з найбільш елегантних європейських столиць з прекрасними палацами і парками, мальовничими вулицями і площами. Це місто наповнене класичною музикою, ароматом кави і запашним штруделем. Hundertwasserhaus – різнобарвний, асиметричний, незвичний будинок).

Все це - залишило незабутні враження. Час проведений в турі з упевненістю можу назвати одним з кращих в моєму житті!

Велике значення в таких турах має керівник групи, люди всі різні, кожний їде за своїм, хтось – отримати максимум вражень, хтось – відпочити, бувають і бажаючі випити у новому місці… головне, щоб все було в міру. Потрібно мати терпіння, розум і «велике» серце, щоб забезпечити в групі комфортне перебування для всіх туристів. Можу сказати, що нам дуже пощастило, адже керівником групи була мила, добра, уважна, турботлива, з прекрасною посмішкою дівчина, справжній професіонал - Тетяна Цимбала!!! Гарний підбір відео з тематики туру, прекрасна музика, цікава інформація Тані скрашували тривалі денні переїзди. Було дуже приємно!

Особливу подяку хочу висловити високопрофесійним водіям – Руслану і Роману.

Планую нову поїздку тільки з Тетяною і "Аккорд-туром"!

Ще раз дуже дякую за сервіс!

Всім цікавих подорожей, гарних туристів-сусідів, сонячної теплої погоди!





Номінації відгука

0
Реклама
Відгуки про інші тури