Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур tim (Суми) на тур
Поїздка: 03 серпня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 1 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

З Аккорд-туром вже подорожуємо не вперше та вперше захотілося залишити відгук після прочитаних вражень туристів, що їздили в одному турі з нами.

Тур "Кастаньеты испанского сердца". Все перелічувати: де побували і що побачили, не буду, бо програма туру-це, дійсно, продуманий маршрут по багатьом країнах. Вражень багато! Кожна із відвіданих країн залишила по собі якісь свої нотки спогадів, які не схожі між собою та загалом вони склали неповторні враження від побаченого і почутого від екскурсоводів. Найбільше сподобалась екскурсовод в Женеві та і інші теж "задніх не пасли", теж запам"яталися..

Зупинюсь на окремих пунктах.

Великий плюс туру, що не було жодного нічного переїзду, тому, навіть, після п"яти-шести годинного перебування в автобусі втоми не відчували, бо відпочивали у затишних готелях, з повноцінними і різноманітними сніданками. (за вийнятком готель у Сан-Ремо).

Велика подяка керівнику групи Руслану, який із самого початку туру повідомив про щоденні переїзди в кілометрах і про погодинне перебування у кожному із міст. Тому була приємно здивована, коли Руслан... добавляв годинку до вільного часу (раніше зазначено було менше), щоб ми могли більше побачити. Так, розумію, що і в Мілані, і в Відні, і в Женеві.. було мало часу та це було прописано спочатку в турі і це зовсім не залежало від керівника групи, можливо, слід переглянути сам маршрут, щоб збільшити години перебування в цих містах. Відеоматеріали він теж підібрав вдало, чергуючи фільми як і художні, так і фільми про про країни, про пам"ятки архітектури.. До кожного туриста відносився з розумінням, досить енергійна і інтелектуально розвинена особистість! То ж раді будемо бачити його і в іншому турі.

Також велика подяка і водіям; Андрію та Руслану, котрі 5500 км провезли нас без "пригод"на трасі, на автобанах рухалися з тією швидкісю, що була дозволена правилами руху! (про це також було повідомлено на початку туру) Завдяки пунктуальності туристів, водіїв і керівника групи ми приїздили завжди вчасно, встигали на зупинках і поїсти.

Аккорд-тур, дякую всім хто був причетний до організації цього туру.

(Термінал А теж зручний, скористалися і його послугами.)

Номінації відгука

2
Реклама
Відгуки про інші тури