Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Serega_16 (Одеса) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 15 вересня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 33 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Вітаю шанувальників активного відпочинку теренами нашої чудової країни! У вересні цього року мені пощастило потрапити на борт чудового лайнеру рейсу 313! І з того часу розпочалась маленька Закарпатська казка…

На Львівському вокзалі нас люб’язно зустрів імпозантний хлопець у національній вишиванці. Ним виявився наш неперевершений гід, та просто душа компанії Ілля Симоненко. Який впродовж всієї подорожі окрім цікавої інформації стосовно історії нашої країни завжди міг порадити, де і як провести вільний від насичених екскурсій час. На протязі всієї мандрівки я відкривав для себе новий світ закарпатського життя. Ту велич і красу краєвидів важко передати словами, це потрібно побачити і відчути на собі особисто.

Почалась наша мандрівка з приємного сюрпризу від «Аккорду», а саме нам випала честь вперше в історії потрапити на екскурсію до резиденції президента України в Синьогорі (не плутати з Межигірьям, там би ми точно першими не були ). Спочатку нас зустріла сувора охорона, проходження якої зайняло близько сорока хвилин. Хоча як виявилося впродовж екскурсії, суворі охоронці згодом виявилися дуже люб’язними та приємними співрозмовниками. А завершувалася вона не менш приємним сюрпризом у вигляді виступу нашого екскурсовода по резиденції Святослава. Який на пару з акордеоном супроводжував накритий для нас обід чудовим співом українських пісень.

Наступні дні нашої подорожі були настільки насиченими цікавими подіями що під вечір часом забував що було зранку. Збирати до купи перенасичені емоціями думки можна було ввечері у приємній компанії. У Франківську місцем для таких зборів найкраще зарекомендував себе пивний бар «Десятка». Де цьому сприяла приємна атмосфера самого закладу, люб’язний персонал, швидкість та смак приготування страв, та дуже демократичні ціни. Взагалі Івано-Франківськ справив дуже приємне враження. Також приємне враження залиши після себе і готель «Надія», в якому ми проживали дві доби. Який окрім комфортних номерів, запам’ятався своїми сніданками.

По приїзду до Яремче нас зустрів чудовий готель «Станіславський» з вікон якого відкривався просто неймовірний краєвид на річку, протікаючу вздовж карпатських гір. Смачно повечеряти в Яремче можна було поряд з готелем у ресторанчику «Вуйко», після якого ми з друзями ділилися враженнями від минулого дня на балконі на проти річки за бокалом Карпатського вина.

В останній день нашої подорожі нас чекав ще один подарунок – екскурсія по місту Лева.

Підводячи підсумок хочу подякувати нашому чудовому гіду Іллє за цікаві екскурсії і приємну компанію, нашому водієві за вправне, комфортабельне і головне безпечне перевезення, а також нашим новим друзям за неймовірно цікавий проведений час!

До наступних зустрічей!

Номінації відгука

1
Реклама
Відгуки про інші тури