Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Любов (Львів) на тур
Поїздка: 18 вересня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Успішний Відень! + Зальцбург!

Їздили в тут 18.09.2014 року, який називався "Вдала ідейка". Поїздка сподобалась. Тур добре організований, насичений інформацією, кілометраж великий. Враження позитивні.

Велике спасибі Тетяні Сологуб - менеджеру туристичної фірми "Клуб мандрівників" у Львові. Дуже приємна у спілкуванні, вміє порекомендувати, чітко відповідає на запитання.

Також велике спасибі Тарасові Легенькому, який їздив з нами керівником групи. Відповідальний, організований.

В тур входить Краків, Бешенева, Будапешт і Відень.

Красотою і величчю цих міст можна захоплюватись і розказувати багато. Скажу коротко - ці міста вражають.

Декілька порад для туристів - початківців. Беріть з собою подушечку, в автобусі стане у пригоді. Обов"язково беріть воду і щось перекусити. Поміняти гроші можна на зупинках, де зупиняється автобус, але краще якісь кошти мати з собою тих країн, куди їдете. "Соляне царство Велички" - варте того, щоб туди поїхати. Це дійсно підземне царство. Вавельський замок - це величезний замок, по території якого можна гуляти довго - довго.

Про термальний парк Бешенева скажу так - якщо вам більше довподоби термальні басейни і гірки, то насолоджуйтесь ними, а я вам рекомендую таки наважитися і піти в гарячі парні сауни. Це щось неймовірне. Повірте - воно того варте. І хоч багатьох людей відлякує те, що там усі без купальників і плавок (видають простині, а усе своє треба залишити в шкафчику). В саунах так все організовано, що нема жодного дискомфорту і незручностей. З трьох годин, які відводяться для відвідування термального парку, дві години варто провести в саунах. Повірте - не пожалієте.

Про красоти Будапешту - для того, щоб насолодитись красотою міста не набирайте багато екскурсій, візьміть трохи вільного часу і просто погуляйте містом. Екскурсія на кораблику варта уваги. Шампанське смачне і його наливають стільки - скільки ви захочете випити, ніхто обділений не був, хватає усім.

У Відні екскурсій не брали - гуляли самі. Місто зачаровує. Місто дійсно дуже дороге. Якщо розраховуєте на покупки - то це не той варіант.

І ще одна порада - визначайтесь з метою поїздки ще до її початку: -)). Форма одягу і взуття - джинси, кросівки і куртка - те, що треба. Висновок - відважившись (організувавшись морально і матеріально) один раз - повірте - хочеться їхати знову. Впевнена - подорожувати треба, це цікаво і корисно. Дякую усім за компанію. Дуже хочу поїхати в Варшаву, Прагу і багато - багато інших міст. До нових зустрічей.

Номінації відгука

2
Реклама
Відгуки про інші тури